E emin demirpolat Aktif Üye Kayıt 14 Nisan 2009 Mesaj 191 Tepki 268 Şehir zonguldak-ereğli 21 Mart 2011 #21 Öncelikle teşekkürler. Kesinlikle bekleriz, inşallah yazın havalar ısınınca kamplı gezi düşünüyoruz bu bölgeye, gelmek isterseniz şimdiden belirtin çağırırız sizi, @RECEP İŞLEK
Öncelikle teşekkürler. Kesinlikle bekleriz, inşallah yazın havalar ısınınca kamplı gezi düşünüyoruz bu bölgeye, gelmek isterseniz şimdiden belirtin çağırırız sizi, @RECEP İŞLEK
karaburga Daimi Üye Kayıt 4 Şubat 2008 Mesaj 212 Tepki 97 Şehir İstanbul Bisiklet Trek 21 Mart 2011 #22 geziniz harika olmuş ben doğayla bütünleşmek diye buna derim imrendim açıkçası.Umarım doğa güzelliklerinizi gelecek nesillere aktarabilirsiniz...Pedala devam. Tepkiler: emin demirpolat
geziniz harika olmuş ben doğayla bütünleşmek diye buna derim imrendim açıkçası.Umarım doğa güzelliklerinizi gelecek nesillere aktarabilirsiniz...Pedala devam.
E emin demirpolat Aktif Üye Kayıt 14 Nisan 2009 Mesaj 191 Tepki 268 Şehir zonguldak-ereğli 23 Mart 2011 #23 Doğal güzellikleri korumak için daha çok pedal ve daha çok bisiklet sevdalısı olmalı bence, aksi halde her şeyi kaybediyoruz. @karaburga
Doğal güzellikleri korumak için daha çok pedal ve daha çok bisiklet sevdalısı olmalı bence, aksi halde her şeyi kaybediyoruz. @karaburga
Dethagorf Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2011 Mesaj 699 Tepki 341 Şehir Çorlu 29 Mart 2011 #24 Çok zor bir yolculuk olmuş . Tepkiler: emin demirpolat
E emre karakoç Daimi Üye Kayıt 2 Kasım 2010 Mesaj 348 Tepki 212 Şehir adana 29 Mart 2011 #25 Abi ne yapmışsınız sşz yahu. Dört çeker değil bisiklet onlar Tepkiler: emin demirpolat