Scudo Sports

Bolu

bende bir akçakocalı olarak katılıyım dedim bende akçakocada değilim
istanbuldayım ama yazın her zmn ordayım :D:D:D

Scudo
bende bir bolululu olarak memleketimi çok seviyorum. bi de arkadaşlar bolunun neresindensiz.

Bende Boluluyum.Arada sırada gidiyorum memleketime.

Bolu'dan bu kadar insan varsa bir şeyler organize edin bence. ;)

Ben de bisikleti yeni aldım. Eğer organizazyon filan yapılacak olursa seve seve katılırım.

Ben her türlü varım. Tarih özellikle çok iyi benim için, O zamana kadar kondisyon yapma fırsatım da olur.. umarım diğer arkadaşlardan da ses çıkar da bişeyler yaparız..

Bir gün ayarlayın o gün her hafta çıkılsın bence.Antrenman olur.Gezersiniz , dolaşırsınız.Bisikletin geliştiğini orda da kanıtlarsınız.Her hafta yapın organizasyonunuzu gezin heryeri. ;) Memleketime geldikçe katılırım size...Hatta gelişince Ankara taraflarına doğru kamplı geziler yapın.Kondisyonunuzu arttırın...Destekliyorum sizi. ;)

@frt14

Bolu Merkez..

detriment , kkazim ve camouflage sürekli aktifler.birgün bir yer belirleyip buluşup birşeyler yapalım derim ben.bir de 2akşam önce mavi bir scott lı gördüm içimizden biri mi acaba

Dediğim gibi ben hazırım, diğer arkadaşlardan da ses çıksın şöyle güzel bişiler yapalım.

msn yi pek kullanmıyorum. o yüzden vermemin pek bi anlamı yok sanırım. Ama dediğim gibi diğer arkadaşlardan da katılım olursa ben her daim hazırım. Yeter ki katılım olsun..

Demekki neymiş :D organizasyon hemen deyince olmuyormuş.
Ben akşamları Cici taksiden Yedigöller sapağına kadar kanal yolundan 10 km yapıyorum katılmak isteyen arkadaşları beklerim.

• Beğen
Tepkiler: cazz
Ben de genel olarak kanal yolunu kullanıyorum, yukarısoku, arçelik önünden otoyola biraz paralel gidip sonra dönüyyorum ama epeydir aynı yolu gitmek sıkıntı vermeye başladı, değişik alternatifler aramaya başladım.Hatta dün kızılağıl köyüne doğru gittim, köyden sonra yaylaya doğru çıkacekken köpekler sardı etrafımı, mecbur dönmek zorunda kaldım. Bugün de seben yolunda 4-5 tane ayı gördüm, tırsmadım desem yalan olur. Dün köpek bugün ayı, Allah sonumu hayır etsin valla.
Bu kötü anılardan sonra mecburen yine kanal yoluna kaldım :(
Saat kaç gibi çıkıyorsunuz, eğer saat uyarsa beraber turlayabiliriz.

@camouflage

27 Temmuz Cumartesi (bugün) kanal yolunda karşılaştığımız kasklı arkadaş siz miydiniz?

Kırmızı kask kırmızı bisikletse evet bendim.
Bu arada güzergahı değiştiriyorum yavaş yavaş.
Bulunduğum yerden kanal boyu 10 km yapıyor, Gölköy 22 km. Bir gün kanal boyu birgün Gölköy şeklinde gidip geliyorum. Akşam saat 18 gibi yollardayım beklerim.

• Beğen
bende bolu geredeliyim bütün bolululara selamlar

• Beğen
Geri