Bolu Maratonu Class 2 XCM

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
evet arkadaş büyük hafta geldi çattı ve kısmetse yarın bolu maratonu için yollanıyoruz...polenez köyde olduğu gibi ordada kamp kuracağız gayet eğlenceli olacak gibi...Yarışa katılacak tüm arkadaşları bekliyoruz ve katılacak olan herkese başarılar diliyoruz şimdiden...Bolu gerede de görüşmek dileğiyle...

Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Yarıştaki herkese bol bol şans diliyorum. Çünkü böyle yapınca en iyi olan kazanıyor, şans faktörü olmuyor :D.
Şaka bir yana, gelemiyor olmaktan dolayı çok moralim bozuk, Pazartesi günü son sınavıma giriyorum. Size yarışta, bana da sınavda bol şans...

sutozu

Aktif Üye
Tepki
93

yarışları takip edenler bilirler geçtiğimiz sene boluda üzücü bir olay çıkmıştı kendini bilmez birisi yüzünden ölümden dönen yarışcı benim arkadaşlar bu olay üzerine yaklaşık bir buçuk sene antreman yapamadım we bu sene yarış planı yapamadım kaçırdığım yarışlara üzülüyorum fakat hazır olmadığımı hissediyorum. yarışta sana başarılar diliyorum kendine ve bisikletine iyi bak. bol şanslar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
teşekkürler kardeşim bu seferde parkurda yaban domuzu çıkabileceği söylenmiş bakalım nolcak hayırlısı artık...

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
ben izzet eski kırıldığı için fr bisikletimin kocaman selesini taktım birden 400gr ağarlaştı gidonada bi tane makinalı tüfek takarım tam olur valla...

ismail issi

Daimi Üye
Tepki
118
bolu yarısıyla ilgilenen yetkili kiminle konusabilirim bana söyleyebilirmisiniz cep tel numarasıda olacak

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar yarış sonuçlandı.Katılım gerçekten azdı ama parkur eğlenceli uzun çıkışlar can sıkabiliyordu..benim kilometre saatime göre tam 60.35 km yol gittik
benim sürem 3saat 33 dakika idi dizimdeki sakatlığın nüksetmesi sebebiyle (bilen arkadaşlar dizimdeki kapsül yırtığını bilir) son turda ilk çıkışta (yaklaşık 2 km) gerçekten çok yavaş çıkıtığım için gerilere düştüm ve yaklaşık 15 dk kaybettim...Katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum...

sutozu

Aktif Üye
Tepki
93

Geçmiş olsun çagrı herhangi bi aksilikle sonuçlanmadığına sevindim keşke bende orada olsaydımm :( bakalım seneye diyelim nasip

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132

insanın verebileceği zararı yakından gördükten sonra, yaban domuzu sürüsü olsun da kendini bilmez insanlar olmasın derim...geçen yılı bilenler bilir...

umarım tedavi edilebilir bir rahatsızlıktır ve kısa zamanda iyileşirsin ;)

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
evet öle biraz buz ve masajla cerrahi müdehale olmadan iyileşiyo fakat zorlamada gene nüksediyo ama dr lar hala cerrahi müdehaleye gerek yok diyorlar...