Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bolu Bisiklet Festivali (21-23 Ağustos 2015)

Scudo
Sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: yuzuakyener
Atyaylasi'nin özgür atlarina selam olsun :D

• Beğen
@yuzuakyener
Orda Rc bulusmalari oluyordu .2 senedir olmuyor sanirim. Az kosturmadik atlari :D

• Beğen
@Onur İlker Gündoğdu
Bir kere denk gelmiştim rc cilere, kafamı iyi şişirmişlerdi :)

Bu arada hayırlı olsun Bolu'muza, inşallah en güzel şekilde gerçekleşir festival.

@kkazim
Nitrolulara denk gelmissin hocam :D

@kkazim
Çok teşekkür ederiz. Umarım hakkıyla altından kalkabiliriz.

Bu yıl boludan başlayıp, yedigöller, abant gölü, mudurnu, göynük' ü de içine alan bir tur rotası planlamıştık mayıs ayı için. Festival rotalarını öğrenebilirsek ağustos a erteleyebiliriz. Bolu da gerçekleşecek bir festival için geç bile kalınmış sayılır. Altında yüz akıyla kalkmanız dileklerimle.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
@mehmetsunu
Mehmet Bey Abant ve Gölcük olmak üzere iki turumuz olacak hafta sonu. Cuma günü için de kısa turlar planlıyoruz. İki rota da ana yoldan değil orman içinden olacak. Sizin rotanız kadar güzel olmasa da katılacak insanlarla en az aynı güzelliği tattıracağını düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@yuzuakyener

Yedigölleri festival rotasına almayan bir festival eksik kalır.

@mehmetsunu
Yedigöllere 200 kişi ile gidip gelmek mümkün değil. Orada konaklamak gerekir. Bu da bütün hafta sonunu kapatır. Yedigölleri ileriki senelerde düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Arkadaşlar festival etkinliğimiz Köroğlu Festivali ile birliktelik arzetmesi için 21-23 Ağustos 2015 tarihleri arasına ertelenmiştir. Konu ismini değiştirebiliyor muyuz bilemiyorum ama buradan da bilgilendirme yapmak isterim.

Bu yıl 5-6-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Bolu Bisiklet Festivali'ne katılacak olan var mı? Eğlenceli, güzel rotalar var gibi duruyor. Ben katılacağım, ilgilenen arkadaş varsa haberleşelim.

Ben gorevli olarak katiliyorum. Misafie etmekten mutluluk duyariz.
Gercekten guzel bir o kadar da zorlu parkurlar sizleri bekliyor.

@Çakırgöz
Zorlu parkurlar derken daha çok mtb lere uygun anlamında mı acaba?

Ben hybrid bir bisikletle (Merida Crossway 20) katılacağım. Facebook grubunda daha önce tura katılmış biri biraz zorlanabileceğimi ama genel olarak sorun yaşayacağımı söyledi.

Geri