Scudo Sports

Bol Manzaralı İSTANBUL Turu-90km-06.02.2010

@Serdar Ozuslu
Doğrudur rüzgardan faydalanmak için maşadan tutarak gidiyor. Yol konusunda oldukça tecrübeli.

@Hakan Eşme
Bizde katılımınız için teşekkür ederiz Hakan abi. Evet bisiklet isyanlara oynadı son zamanda. Karanlıkta lastiği tamir edemeyip soğuktan dondukça bende isyanetmeye başlamıştım:=) en sonunda bıraktım ellere bisikletimi:) neyseki bu gün yağmurda gidip aldım. İçim rahat olmadı arızalı olmasına:=)

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Scudo
@philykia
Manzarası güzel bir tur yapmak istemiştik. Havanında müsade etmesiyle amacımıza ulaştık. Bi ara sultanahmetede bisikletle gitmeyi düşünüyoruz. Gidilmesi gereken yerlerden. Turistik turlara başlayacağız yakında :p :)
Üşümemek için zoraki durmalarımızın dışında keyfi olarak fazla durup kendimizi üşütmedik:) Gerçi baya da soğuk bir hava vardı. Havanın yağışsız olması keyfimizi kabarttı.
Evet dediğiniz güzergah iyi bir alternatif olabilir. Önerdiğiniz güzergah zaten bizim daha öncede kullandığımız güzergahlar arasındadır. Hatta ümraniye üzerinden de gitmeyi düşündük fakat malumunuz kış ayındayız ve şehiriçinde yerler ıslak ve çamurluydu avrupa yakasında. Ümraniyeyi tercih etseydik 1 saat fazla bisiklet kullanacak ve ıslanıp daha fazla üşüyecektik.
Düşünceleriniz ve katılımınız için teşekkür ederiz.

@Semih DORU
Teşekkür ederiz Semih. Turu hazırlarken önce akmerkezi geçip bebekten sahile inecektik. Ama sonra düşündükki oralara gidipte ulustan manzara izlememek olmaz. Rotayı biraz değiştirip o muhteşem manzarayı izlemeye gittik.=)

@Murat İçlek
Teşekkürler Murat.

• Beğen
istanbulun altını üstüne getirmişsiniz :) çok güzel bir gezi olmuş izlediğiniz güzelgah oldukca ilginç :) benim izlediğim güzelgah genelde boğaz boyunca ilerleyip en son döneceğim kısım rumeli kavağıdır. polisle olan dialogta ilginç olmuş, ceza kesmemiş olmaları şansınıza, daha evvel otobanda ceza kesilen bisikletci örnekleri var. patlayan lastik için sanırım dış lastikte kalmış tel diken vs. bir madde kalmış olabilir. paylaşım için teşekkürler...

sultan beyli bisiklet gurubu üyesi olarak arkadaşlarıma teşekkür ederiz böyle bir tur yaaptıkları için bizimde olmamız gerekiyordu ama iş dolayısıyla katılamadım güzel bir tur bol pedallı günler herkese

@Kadir AYINTAP
Yavaş yavaş mesafeleri uzatıyoruz:=) maksat istanbulu gezmek ve spor yapmak. Polisler sağolsunlar ceza kesmediler ama kesselerdi "al bisikletim senin olsun ödemiyorum ceza falan" derdim heralde.=) Abi bisikletle ceza yemekde adama koyar yaaa. Tabi örnekleri var üzülerek goruyoruz. Umarım kimsenin başına gelmez ceza olayı. Zira çevrede o kdaar suçlu varken..
Lastikten bir adet tel çıkarmıştık. Akşam uğraştık yapamadık ama bu gün daha rahat inceledik. Meğer tel şamrele çift delik açmış. Akşam soğukta onu görememişik. Neyseki bu gün hallettik. Katılımınız için teşekkür ederiz.

@emreşen
Sağol emreşen. O kadar resme bakman ve katılımın için teşekkür ederiz.

@sermtb

Keşke sende olsaydın Serhat. Bir o kadar daha güzel olurdu. Neyse sağlık olsun. Önce iş. Bu gün çıkacaktık onuda yapamadık. Yaza doğru Sultanbeyli Bisiklet Grubu olarak hepberaber turlarız. Teşekkürler.

• Beğen
@Eren AYDIN

Her ne kadar uzun ve bu iklimde güzel bir tur yapsanız da, forumdaki bu işe yeni başlamış ve hevesli insanlara kötü örnek olmamalısınız bence.

Polis'in sizin güvenliğiniz için yaptıklarını çok yanlış aksettiriyorsunuz, aynı zamanda patlak için malzemeniz yok ve trafik içerisinde güvensiz sürüş içerisindesiniz.

İyi cesaret diyorum ben.

tecrübeli insanlar bisikletlerini en uygun şekilde kullanan insanlardır. Hiç usta bir dağ bisikletçisini otobanda otomobillerin yanında, maşasından tutarak sürdüğünü göremezsiniz. Bu türkiş bir tecrübe örneği olmuş.

merhaba arkadaşlar.
arkadaşlar vallahi ne desem bilmem ki.bana istanbulu gezdirdiğiniz içinmi teşekkür edeyim,onca trafikte bu kadar fotoğraf çektiğiniz içinmi, o yorgunlukta bu fotoğrafları direk yollamak varken açıklayacı bilgiler yazarak bizi ödüllendirdiğiniz içinmi.! Neyse; ben herkes adına şöyle bir kocaman "ÇOOOOOKK TEŞEKKÜRLER....":) demek istiyorum. Gerçekten ayaklarınıza sağlık.istanbula hiç gelmeyen birini dahi aydınlatacak kadar fotoğraf ve anlatım paylaştığınız için ayaklarınıza ve yüreğinize sağlık.kendinize iyi bakın.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık, İstanbul özlemi çekenler için de yüklediğiniz bu kadar resim için çok teşekkürler, baktım trafik bıraktığım gibi duruyor :)
Teşekkürler ...

Güzel bir İstanbul turu olmuş ayağınıza sağlık resim ve paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@RECEP İŞLEK
Bu samimi iyi niyetli mesajına verecek bir cevap bulamıyorum Recep Bey. Katılımınız için bizlerde teşekkür ederiz.

@Hakan Yazman
O kadar resme bakma zahmetinde bulunduğunuz için biz teşekkür ederiz Hakan abi. Korkma buradaki trafik bi yere kaçmaz:) İstediğin zaman gel hep seni bekliyor olacak:=)) Teşekkürler.

@Hasan Bahri Toros
Katılımınız için biz teşekkür ederiz Hasan bey. Sağolun.

eren abi sayenizde tüm istanbulu turladık...:)

ileride beraber pedallayabilmek ümidi ile teşekkürler...

• Beğen
paylaşım için teşekkürler güzel ve bol fotolu olmuş :) bisiklete atlayıp istanbula gelesim geldi nasıl özlemişim oraları :) bisikletle hiç gezmedim ama o trafikte ne kadar keyifi düşük olsada istanbula doyum olmaz :)

• Beğen
@Tolga Gürgün
Katılımın ve yorumun için teşekkür ederim Tolga abi. Sizlerede selamlar.

@ahmetdogan
Menun kaldıysanız ne mutlu bize. İnşallah her zaman bekleriz. Teşekkürler.

@barış topcu
Valla bence keyfi pek düşük değildi. Niyet önemli keyif almak için çıktıysan keyfini alıyorsun zaten. En azından biz bu akdarını bulabiliyoruz bununla idare ediyoruz:=) Teşekkürler katılımın için.

güzel ve eğlenceli bir tur olmuş polislerin sizi otoyoldan götürmeyip ekortluk yapması güzel.Geçen hafta halk otobusu bana çarptı düştüm 10-15 cm ile üzerimden geçiyordu zor kaçtım altından hem de şehir içinde. mümkün olduğu kadar otoyolu kullanmamanızı dilerim ki Allah korusun bir aksılık olmasın ve daha uzun süreler bisiklete binin. Lastik patlaması da çok kötü olmuş geşmiş olsun.

bu güzel turu paylaştığınız için teşekkğr ederim.

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Evet polislerle aramızda tatlı bi muhabbet oldu. suçumuzu kabul ettik durumumuzu izah ettik onlarda bu seferlik affetti ve ilk çıkışa kadar eskortluk ettiler sağolsunlar. İnşallah birdaha karşılarına çıkmayız:) halk otobüsü size otoyoldamı çarptı? şu otoyolu kullanmasak yolumuz 10km uzamış olacak. ve bozuk yollarda şehir içinde kasaplaşmış otobüs ve dolmuşçular bunların yanında bilinçsiz otomobil şoförleri sayesinde daha fazla tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktayız. Sizede geçmiş olsun. Allahtan kaçabilmişsiniz. Her gün çarpılma korkusuyla bisiklete biniyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Güzel yorumunuz ve katılımınız için bizler teşekkür ederiz.

Geri