Scudo Sports

Bol Maceralı Arazi Turu Manzara Süper

Scudo
Gökay abi ve ekibi süper bir iş çıkarmışlar!! Ayagınıza saglık abi tur ne tarafa yapıldı ve ne zamanda gerçekleştirildi? (yer adları ve zamanlarını diğer konulara da ekleyebilir misiniz?) TEŞEKKÜRLER

katılımcı olan herkesin ayaklarınıza sağlık . güzel bir arazi gezisi olmuş. çamur dağ taş demeden yol almışsınız. çamurlu lastik fotosu ve arabadaki köpek fotosu hoşuma gittti.
gezi hakkında bir iki kelam bir seyler yazsaydınız. bizde bilgi sahibi olurduk oralar hakkında.

saygılarr ve bol pedallı günler

Antalya bisiklete binmek için yaratılmış bir şehir :) Turunuz çok güzel olmuş, Antalya'nın doğasının tadını çıkartmışsınız. Ayaklara sağlık :)

Bu geziniz de oldukça zevkli geçmişe benziyor, fakat Aydın'ın da dediği gibi biraz anlatım da olsaydı fena olmazdı :)

Hepinize teşekkürler, ayaklarınıza sağlık..

Güzel bir gezi paylaşım için teşekkürler.

cok güzel bir rota ayaklarınıza sağlık

güzel mekan güzel tur,paylaşım için teşekkürler...

Arkadaşlar bu gezi 18.01.2009 günü gene mahşerin 3 bisikletlisi (GÖKO,WEDO,MAHO) tarafından yapıldı. Şehirden hareket, masa dağı, duacı, çıplaklı köyü,başköy,kızıllı,ekşili, Göleti teğet geçiş ve kanyona varış,Orman içinde ekşın vaziyetleri aşağı yukarı... dönüş yolu biraz farklı Yeniköy,yeşilbayır. Antalya.. biz çok keyif alıyoruz. katılım olursa seviniriz. ama hareket saati, yardımlaşma, yolda birbirini ekmememe konularında disiplin şart. SAYGILAR

@mahmut deniz

Merhaba Mahmut abi. Beni tanıdın mı? (Arazinin çamura doymak bilmeyen beyaz kısrağının sahibiyim ben Alper!;)..) Umarım bu hafta sonu hava güzel olursa birlikte grup eşgüdümünü koruyarak sizlerle yol almak çok isterim:) hoşcakalım mahşer den gelen abilerim:eek:

güzel bi gezi olmuş fotolarda güzel paylaşım için teşkkrler

Adventure ruhunu ön plana çıkaran güzel bir tur olmuş

gezi dediğin böyle olur şehrin o ürkütücü betonarme ruhsuz yapılarından kaçış özgürlüğe dağlara esen yelin sesini duymağa kuşları dinlemeye- bisiklet bunun için -sağolasınz kardeşlerim bu turlar hiç eksik olmasın o güzel doğa resimleri için sağolun apaçi robocop

Çok güzel bir tur olmuş. Paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Antalya, özellikle masmavi gökyüzü çok hoş görünüyor.

Geri