Scudo Sports

Boğaz turu mu yapsak naapsak?

demekki her 23 nisanda tepende kara bulutlar dolasiyormus ne hikmettir :)

Scudo
@Turhan Evci

Vallahi Turhan Abi;

Bugün ben de öğleden sonra çıktım. Ayfer ve Mehmet ile Fenerbahçe turu yaptık. Fakat dönüşte acayip soğudu. İnşallah yağmur yağmaz. Baktık ki sabahtan şakır şakır yağmur yağıyor veya çıkılmayacak kadar soğuk çıkmayız. Haberleşiriz. Ama ben böyle olacağına inanmıyorum. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sitesinde yarın için az bulutlu 16 derece yazıyor. Sabah 08:30 Kadıköy'de Karaköy-Eminönü vapur iskelesi önünde buluşur ona göre güzergah belirleriz. Umarım güzergahımız değişmez. Hava iyi olursa güzel birtur olacağı kanaatindeyim.

Sevgiler

MFG(+)

@(ZEO)

VWaayyy, uzun süredir okuyamadık seni buralarda

Ender abi İlknur yenge inanın pedallarken sizlerle birlikte olacagız,kendınıze ıyı bakın saygılar ve sevgılerımle.

@hdeveci

Sağolasın Haruncum
Nasılsın nerelerdesin, hiç gözükmez oldun.
Sakın bisikletinin lastiklerimi patladıda, gezilerde gözükmez oldun. :eek: :D
Hepinizi çok seviyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

@Fatih- MFG

Fatihcim inan bizde o günleri hiç unutamadık. Hep kulaklarınızı çınlatıyoruz.
İnşallah dediklerin gerçekleşir de sizleride Antalyada görürüz.

Sevgi ve selamlarımla.

bir ihtimal ama bende olmak isterim sizlerle...ama ben avrupadayım ve kadıkoye nsaı 8:30 da varırım bılmemm. tek ızın gunum busene yarın ve ham da olsam katılmak isterim. sabah olmaya calısacagım orada zor ama(mahmutbey-kadıkoy)
saglıkla kalın

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@fakiyeteyran

mehmetali sen sabah 8 de eminönü kadıkoy ıskelede ol yeterli dostum :)
uzun zamandan sonra tekrar senı gormek isterız :) sabaha gorusmek uzere

avrupa yakası:
08:00 de eminönün'de kadıköy iskelsinden vapur kalkıyor.

asya yakası:
08:30 da kadıköyde, eminönü iskelesinden hareket...

ben yatar, herkese iyi geceler...

Yarın arkadaşımla olacağım için maalesef gelemiyorum. İyi pedallamalar.@Selim Çam

abilerim merhabalar.... çok ge. duyabildim turu vallahi içim cızzz etti... :) hatta tuehan abim ve harun abimi de görünce... turda .. cıbb bızz oldum diye bililirim :) bu geziyi nasıl kaçırıyorum bennn...
neyse bugun ben bisikletimle kalender deyim kalender orduevini geçince deniz kıyısında balık tutuyor olacağım nolur geçerken birazcık soluklanın yanımda da sizi göreyim.. harun abi.. lütfü abi size sesleniyorum .. eğer yanımdan geçerde durmazsanız.... :) yollara çivi attırırım yeniköylü arkadaşalarıma bak :) tüm katılımcıları sevgiyle selamlıyorum .. anca sabahın bu saatinde yazabildim..
kim okursa bunu yeniköyde ramazanı bi ziyaret edelim desin gruba...
behçet abi bak sanada sölüyorum :) beni es geçmeyin tmm mı ...:) mutlaka okuyan biri olacaktır bunu ... :) hava da süper sarıyer tarafında rapor vereyim..hiç bir bulut yok şuan da ..zaten bende sahilde olucam beraber ıslanırız eğer yağmur yağarsa ki yağacağını düşünmüyorum :) herkese çok çok selamlar...
tura katılan herkesin tekrleri aksın gitsin... :)

Turumuzu yaptık, gittik geldik. :p
Hava süperdi, bol bol güneşlendik.
Ben toplam 65 km. yol katetmişim. Max. 46 km. hız yapmışım. Ortalamamı söylemiyorum, tabiiki Yuşa Türbesi yolunda yürüdüğüm yerler de oldu.
Dönüş yolunu Sarıyer üzerinden yaptık. Sarıyer Beşiktaş arası şahsen bana daha uygun, rüzgar arkadan ittiği için yorgun olmama rağmen 25 km. altına hiç inmedim, taaa ki yol tıkanıncaya kadar, yol tıkanınca da araçların arasında müthiş adrenalin boşaltmış oldum.
Resimlerimizi tab eder etmez koyacak arkadaşlarım. :)

Bu turu kaçıran arkadaşlar hiç üzülmesinler, Temmuz ayından itibaren her pazar sabahı Beşiktaş - Sarıyer turlarımıza başlayacağız.

Sewgiler,

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@Xfer

Neden bitti değil , neden bitecek diye ben çok iyi tahmin etmiştim hatta tarih bile vermiştim dediğimde çıktı !... :p
Şimdi nassı olucak ? :eek:

Geri