Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bmx'te yapılan hareketler

seko123

Daimi Üye
Tepki
70
mtb de ve bmx te her turlu hareketleri yapabiliyoruz grup kurmak istiyoruz tecrübeli bmx veya mtbciler arıyoruz yesılkoyde toplanıyoruz AYRICA YESILKOYDE OTURUYORUZ

şimdilik bu kdr yeter die dusunuyorum msj larınızı beklıyorum

Lütfen programla resimlerinizi 740 X 562 pixel e küçültüp koyunuz

Scudo
Ya arkadaşlar siz harikasınız benim bisikletim varken bende böyleydim ama tabiki bir bisan mountain cat ile ne yaplılabilirse yaptım tabi bunu kaldıramadı bisiklet ortadan ikiye ayrıldı.Bu arada süpersiniz.

• Beğen
Tepkiler: kıvanç kaynak
i,nşallah bir grup kurarsınız sizin icin daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: kıvanç kaynak
ya arkadaşlar süpersiniz ben yapsam kesim kolumu bacağımı kırardım:D beraber pedallamak dileğiyle

Yeşilköy sahilinde takılıyor musunuz? Ben antrenman dönüşü falan uğruyorum oraya. Florya İ.B.B. Sosyal Tesisler'den girip denizfeneri'nin göründüğü uca kadar gidiyorum. Ama sahilde hiç görmedim bu zamana kadar BMX'e binen arkadaş. Umarım görüşürüz o tarafta. Bu arada ben MTB'ye biniyorum ama hareket falan yapmıyorum :)

tebrikler, bisikletin her kategorisi gibi bu kategori de en keyif verenlerden.
Keşke İzmir'de veya Kadıköy tarafında olsaydınız, şu anda 1 haftalığına ist'dayım ama Yeşilköy bana uzak, en azından hava yağmurluyken.
Bol bol fotoğraf ve video çekin, bir süre sonra herkesin hayran kalacağı bir film yapacağız, siz de hazırlanın kendi videolarınız, filmlerinize.

10:Arkadslar calısmalarınız guzel olmus bılhassa gunduz cektıgınız fotolar hem net hemde ıyı tayfun bırsey olmaz ustunden atlamayla ustune dusmedıkce..kask takın demıyecem ,bilindik şeyler,kafanıza göre takılın arkadaslar calısmalara devam yenı hareketler cıkarmaya bakın..:10:
devam

bende bmx ciyim seko123 bana hareket öğretme imkanın varmı sizlere özeniyorum
şimdiden teşekkürler

baba siz bizden daha uzundur yapıosunuz sanırım ve daha iyisiniz diye düşünüyorum biz geri kalmışız :( :) ve bunny hop ı bizden bi 2o cm daha fazla yapıyosunuz ama bmx farkı da var sanırım çünkü benimki 13.6 kg siz 7.9 kulanıosunuz değilmi?

@3rkn*MF

geri kaldığını sakın düşünme :p o son fotoda mtb nin üzerinden atlayan bizden değil zaten o SEM Team deki Serkan abi.

bence öyle bi bmx olamaz,o yüzden komik geldi.flatland ise bilmem ama,o ağırlıkta bir bmx ile basit bunnyhop sonrası ne olacağı belli,kaç parçaya ayrılır bilmem.

Geri