Scudo Sports

BMX'in Türkiye'de tanınmasını sağlayabilirler

Stcos

Aktif Üye
Tepki
127
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar biliyosunuz Adana BMX konusunda gerek street gerek flatland dallarında kendini aşmış bulunmakta. Bu aralar TV de yeni başlayacak olan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarısma da yeteneklerin Türkiye'de tanınmasına ve keşfedilmesine olanak saglayacak gibi gözüküyor . BMX sporu ülkemizde pek bilinmedigi için çok eleştri alıyor . Örnegin yolda giderken ' Hareket yapsana abii ' , ' o bisikletlere ben ufakken biniyordum ' , ' Onlar ne olum öle ya minnacık bisiklet, eşşek kadar adamlar nasıl bisikletlere biniyor Ahmet şunlara baksana ya ' gibisinden .

Bence Adana'daki Flatland yapan arkadaşlar bu yarısmaya basvurmalı . Bu yarısmada hem kendilerini kanıtlayabilrler , hem de Türkiye'de BMX'in tanınmasını saglayabilrler. Bnm kişisel görüşüm bu sadece Adanadan bahsettim çnkü en ilerlemiş kişiler onlar. İstanbulda da tabi ki çok güzel flatland yapanlar var. Street dalında da İstanbulda çok yetenkli abilerimiz ve yaşıtlarımız var ama Street yeteneklerini bu yarısmada gösterebilmeleri biraz zor gibi .

Adana Flatland Riderlar bence bu yarışma tam sizlik :)

Acun'un yaptıgı programlar genelde tutuldugu ve izlendigi için böyle bir öneride bulunmak istedim . Kişisel görüşüm buydu

Scudo
Güzel öneri , programın tanıtımları dolaşmaya başladı.
geç kalınmadıysa hem bmx hemde genel anlamda bisiklet için faydalı olur.

• Beğen
Tepkiler: Stcos
Bencede Kardeşim... bence bu çok iyi bir fikir ama Bunun değerlendirilmesi için.. ufak bi sponsor gerekli.. Delta bisiklet olsun ve yada başka bi sponsor bu arkadaşlarımıza kalıcak yer sunulmalı bu konuda ben kendi adıma konuşuyorum... Delta bisiklet bu işe el uzatmalı hem bu sayede tüm Türkiye'de ismini duyurmuş olur...! bu yetkililere kalmış tabiki bize laf duşmez..
sürc-ü lisan ettiysek af ola..
Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Stcos
Bence seçmeler için henüz geç kalınmamıştır , çnkü 1 kerelik çekilen bir program deil . Birçok bölüm olucak ve birçok yetenek bu yarışmaya başvurucak bi şanslarını deneyebilirler en azından

bencede çok doğru bir düşünce kendine güvenen herkes şansını denemeli sonuçta yarışmacıların çoğu dans edergibime geliyor ve reyting artsın diyede flatçileri seçip şansımızı arttırabilirler.

Bende çıkmayı düşünüyorum takip ediyorum ama bmx imin arka göbekte bir problem çıktı bu aralar antreman yapamıyorum. Kendimde yeterli cesareti bulabilirsem çıkmayı düşünüyorum ;) kesinlikle kendine güvenen yetenekli bmxcilerimizin çıkıp kendilerini göstermeleri gerek. Eminimki bmxcilerimizden birisi kesin finale kalacaktır ;)

Benim aklıma gelmişti =)) bu konuyu ele aldığın için teşkkür ederiz ellerine sağlık

Nedense hep bizimkiler gereksiz oluyor. Bu mesajdan sonra banlanıcam sanırım ama, nedense işinize gelenleri silmeyip işinize gelmeyenleri siliyosunuz . Birde forumda moderatör ve adminlere karşı fufak sözlü bir tartışmaya girildğinde hemen ban veya uyarı. İnsanlar konuşarak anlaşamıyorsa illa kavga dövüşmü yapalım onu anlamadım ben. Bmx bölümünü bukadar sıkı yöneteceğinize bence birazda diğer bölümlere göz atın . Ban atarsanızda atmadna önce özel mesajda nedenini söylerseniz teşekür ederim Saygılarmlar...

@timur41

Eğer bi cevap yazıcaksanız ve madem forumdasınız o zaman karşıdakinin kişiliği ile alakalı mesajlar yazmayın ve önce kimin ne dediğine bakın ve kimin ne dediğini anlamaya çalışın. bu sözü söyleyenin Doruk yada başkası olması önemli değil ama ne yazık ki haklı. ben de onun yazdığı mesaj tarzı yazılar görmek istemem ama bmx bölümünde adanadaki arkadaşlar dışında ne yazık ki herhangi bir video konusunda bir aktiflik yok. İyi güzel bmx ler topluyosunuz , parçalar alıyorsunuz ve bazıları çok güzel hareketler yaptığından bahsediyor. Ama madem burası bir forum , o zaman bahsetmekten biraz ileri gidin ve kendinizi gösterin.

Bmx bölümünde o kadar çok gereksiz tartışma çıkıyor , çok fazla gereksiz konu ve mesaj var ki ne yazık ki yönetim açısından biraz sert olunması gerekiyor ki bazı şeyler anlaşılsın. size yorum yapan kişinin ne yaptığından çok sanırım sizin neler yaptığınız önemli. Bazı arkadaşlar foruma yaralı olmaktan çok provakatör olup ortalığı karıştırmaktan başka hiçbirşey yapmıyor. Yönetim olarak bu tarz kişilerin forumda bu şekilde aktiflik göstermesine izin vermiyoruz.

@Sinto

Biz zaten kendimizi biliyoruz ve arkadaşlarımız arasında çalışıyoruz.Diğer konuda bahsettiğim gibi biz daha PRO olmadık PRO değiliz.Videonun da zamanı gelecek ve herkez kimin kim olduğunu görecektir.Bizi şu anda görmek isteyen varsa eğer biz Hakkı Abi'nin dükkanının oradayız.
Saygılar...

videonun pro olması gerekmiyor ben sınto arkadasımızla fazla muhabbetimiz yok ama demek istediğini anlıyorum sizde olodugu kadarını cekin benim gibi beginner yazın olsun bitsin ve millette sizi gördükçe gaza gelicek bmx bir yerlere gelicektir eminim (iş bisikleti almakta değil onu çocugun gibi görüp önce konuşmayı öğretirsin oda sana şarkı söyler)

Bakın çocuklar üstüne basa basa söylüyorum, kimse moderatörlere laf ebeliği yapmasın. Yanlış yazınız veya yorumunuz olmasa kimse sizi uyarmaz yada yazılarınızı kaldırmaz. Adam gibi binin. POYTATU ( tufan ) artık çenen kapansın millete laf yetiştiriceğine, yaşın geçiyor oğlum hareket çalış. ( BMX çocuk işi olmamalı ).Timur sakin ol..! Tüm BMX'İ seven arkadaşlar birbirimizi yemek yerine hareket çalışın ve BİSİKLET FORUM'un kurallarına lütfen uyun... ( BMX ÜST DÜZEY KONSANTRESİ OLANLAR İÇİN EN BÜYÜK EĞLENCEDİR ).

Tartışmaların ötesinde konuya geri girmek istiyorum.İnsallah tartışma içerikli mesajlar durur.Bu yarışma tek aşamalı bir yarışma değil.Katılacak arkadaşlar ya oldschool yapmalı yada flatland.Street tarzı bu yarışmada işi yok.Flatland yada oldschool yapan kişilere birkaç söyliyeceğim var.İlk aşamada yani ilk seçmede mesela bir megaspin yaparak veya başka birşey yaparak seçilebilirler. Seçildikten sonra uygun müzikle 2-3 hareketli kombinelerle işe girilmeli.ve diğer aşamalarda ise bu kombineleri uzatmalı ve seyirciye güzel görünebilecek bir hareketi yada kombinesi varsa bunu sona saklamalıdır.ve unutulmaması gereken bir şeyde değerlendirenlerin birer bmx ci değilde tüm türkiye olduğunu unutmamak lazım. Kendilerini bir bmx cinin gözünden çok seyircilerin gözünde büyük biri olarak göstermeli.

Geri