Scudo Sports

bmx'e u mu yoksa v frenmi gider

Scudo
U brake fren iyi gider ama markası tektro olması lazım yoksa başka şartlarda iyi tutmayabilirr

• Beğen
Tepkiler: mac-bmxtreme
su u tektronun resmi olanvarsa bi koysun bi zahmett

tabiki kısa v brake ama u brake tellerinin çok iyi acıyla baglanması gerekiyor gt lerde tam verim alınırken aynı frenle mirracoda sırf kablo baglantısı yeri yüzünden frem veriminden kayıp oluyor u brake baradine papuçlarla fena olmuyor ama v brakete fren kolu çok yol oluyor ona görede güçlü sıkıyor eger fren kolu az mesafe ile tutmasını istiyorsanız v brake sorun yaratıyor (iş yol hesabı)

• Beğen
Tepkiler: mac-bmxtreme
@JAckaL34

hakkı abi bnm bmxte hangi tür fren var??*:eek:

bmxde u fren kullanılır ama kaliteli olması lazım yoksa sıkıntılı olabiliyor...

Arkadaşlar yardm edin,2008 Performer aldım,üzerinde Tektro U-fren var ama çok kötü,arka kaldırmak için ön freni sıktığımda bile kaydırıyo,düzeltmenin bi yolu varmıdır yoksa daha kaliteli bi u fren mi almalıyım?

@burnout_54

:cool: 5 alyanla frenleri gevşet frentelinide gevşet sonra tekere değer vaziyetteyken tekrar 13 le yandan tutup 5 alyanla sık ve teli sıkıştır işin tamam ok .Kendine dikkat et .(HKK BM XTEAM).

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Tamam abi deniycem,aslında papucları tam anlattığın gibi ayarladım,tekere tam değer hale getirdim ama fren telinin ayarıyla hiç uğraşmamıştım,bi de o şekilde deneyim,sağol abi:)

Evet fren yaylarını germe yamulursa bi daha randımanlı olmaya bilir.Fren kolların tektro zaten fren telinde yağlıysa,pabuçların yumuşak jantın yanlarında da toz ve pislik yoksa eminim sorunsuz çalışır u-breakler.(HKK BMX TEAM).

Hmm,fren yayları tam olarak nerde bilmiyorum:D,yamultabilirim yanlışlıkla,ben şimdilik jant kenarlarını temizleyeyim.Sanırım haftaya pazar gelicem İstanbul'a,gelebilirsem sizin dükkana getiririm,bi ayarlarız frenleri abi:)

Geri