SALCANO EVİL B sıfırından farksızz !
Sadece iki kere kozyatağından caddebostana kadar gitti
satmak isteyen arkadaşım turlara bizimle katılabilmek için yerine dağ bisikleti almak istiyor
290 ytl
bakmak isteyenler velespit'te görebilirler
zaten 280 milyona var sıfırı nereydi tam hatırlamıyorum da bilindik bi siteydi...normalde de 310 milyon yani 290 a zor gider...ben ilgileniyorum ama anca 150 milyon falan verebilirim max...arkadaşında yeni aldıysa bu fiyattan satmak istemez gerçi...ama eğer düşünürse 150 ye kadar verebilirim...
Bende kullanıyorum onu yanlız senin gösterdiğin bisiklet 175 milyon sıfırı ve o resimdeki 7 kg. freestyle benim kullandığım 13.6 ve sıfırı 310 milyon bilgi olsun die sölüyorum...
yarısmaya ısmırden katılıorm ..nyse makaraya gerek yok bısıkletı alırım ama 0 ı ısmırde karsıyaka semtınde satılıor 165 ytl olarak fıat bana yuksek geldı dıyemıcem kusra bkma sen ucmusun bıras ama 100 ytl gbı bı rakama bısıketı nakıt kes olarak anında abırlımmm seenone27@hotmail.com
:boese157:
şuanda arkadaşın satmak istediği bisiklet, 3rkn*MF arkadaşın da söylediği gibi 13.6 kg olan rampa bisikletidir.. sizin gördüğünüzü, sıfırı 160 lira civarındaki de freestyle tarzındaki.. bu arkadaşa 100 lira önermek saçma olmaz mı ?