Scudo Sports

Bmx Team'lerı Ve Sehırlerı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@shady_ftl

arkadaslar hakkı bu ıse gonul vermıs bırısıdır , insanlar da belli bir catı altında toplanmak ve deger verilmekten mutlular .
sonucta bır team ve gruba aıt olmak daha cabuk gelısmeyı saglar .
galatasaray veya fenerbahce v.b. takımlarda da mınıkler ve yenı futbola baslayan kardeslerımız futbolu ogrenıyor . onlar topa vuramıyor belkı , ama onlarda galatasarayda, fenerbahcede oynuyorum dıyor .;)sonucta bu bir motivasyondur .
insalar istedıgı grupta olabılır .Bu konuda sadece Hakkı kardesım sınırlenebılır veya kızabılır. o zaman sızde onun gıbı bır ortam kurun da ınsanlar sızın bmx team'inize dahil olsun , sızın reklamınızı yapsın

saygılarımla .

Scudo
@shady_ftl

:cool: Ama sen canını sık BİLAL'ciğim;) , Zaten sadece burda konuşabilirsin:p .Sayende ben de öğrendim insancıklığı;) . Senin inanç tarlanda ekmeden süreceğin bi şey yok bunu unutma . İnşallah işin düşer bana o zaman bakalım hangi yüzle yanıma geliceksin:eek: . ( HKK BMX TEAM ) Hepimiz aileyiz kimse kimsenin piyonu olmasın .

@JAckaL34

senin gerçek kişiliğini yada kişilik demeyelimde ticaret ahlakini bilen , ama yaşayarak öğrenen insanlarin sesi olarak algila bu yazacaklarimi ! ;

SEN helal kazanmıyorsun ! bana inançtan bahsedeceksen önce inancının getirdiği sorumlulukları öğrenmelisin.SEN çalıyorsun ! SEN hak yiyorsun ! SEN insanlari kandırıyorsun ! SEN yalan söylüyorsun !

senin gerçek ticaret ahlakin işte bu. işten anlamayan ya da yeni baslayacak olan , hepsini gectim senden alış veriş yapan , sana sattığın birşeyin karşılığında para verecek olan başta ben olmak üzere birçok insanin HAKKInı yiyen birisin !

Şimdi derler ki madem öyle ticaret yapmasaydın HAKKIdan. cevap olarak şunları soylemeliyim ; benim gibi birçok insan sonradan , bmx i öğrenmeye basladikca anlıyor kandırıldıgını!

Kişilik olarak sana birşey demiyorum, demeyede hakkım yok, cunku seni o kadar tanımıyorum.Ama ticaret ahlakın ve anlayışın için söyleyecek çok şeyim var, kısa olarak anlattım.

İstanbul'da ya da Türkiye'de kendini TEK olarak gösterme.senin yaptıgın işleri yapan başka insanlarda var, senin yapamadıgın işleri yapan başka insanlarda var ki onlarinda temiz ve hak ticaret anlayışı var !

Ben kendimi sana muhtaç görmüyorum neden sana işim düşşün.seninle alış veriş yaptıktan sonra sana kaç kere işim düştü?? montaj tamir vs işlerini HAK ticaret yapan insanlarla giderdim.Parça sıkıntım olamaz zaten birçok yerden temin edebilirim ayrıca yaptıgım iş geregi istedigim ülkeden istediğim şeyi getirebilirim.(Gümrük müşavirliği ve nakliye acentalığı yapıyorum)

--
Zaten sadece burda konuşabilirsin:p .Sayende ben de öğrendim insancıklığı;) . Senin inanç tarlanda ekmeden süreceğin bi şey yok bunu unutma
--
Ben senin kişiliğine laf etmedim sana hala abi demeye devam ediyorum.ama sen burda bana hakaret ediyosun.
--
( HKK BMX TEAM ) Hepimiz aileyiz kimse kimsenin piyonu olmasın
--
Benim bu konuda ki yazım sana laf atmak ve/veya hkk bmx team ismine laf atmak değildi.Lafım saptırılmaya devam ediyor.ben sadece herkesin bu ismi kullanmasına sitem ettim.

Herkese saygılar.Bütün hikaye burda bitti ..!

@shady_ftl

helal olsun bilal abi çok doğru konuştun, burada kimsenin başkasına hakaret etmeye hakkı yoktur,ayrıca hkk nin nasıl para kazandıgınıda herkes ogrenmis olsun, bizede yanlış yapmıştı .

Hakkıyı tanıyanlardan biride benim, ama İYİ tanıyanlardan.çevremdeki insanlar bana hakkıyı anlatıyolar, bende goruyorum olanları.sende burda tercüman olmussun, tebrik ediyorum seni !

ya tamam arkadaşlar artık konu uzamasın.konu 1 tane kıskanç yüzünden nerden nereye geldi.Hakkı abiyi tanımadan konuşuyorlar işte."shady_ftl" arkadaşım o kadar iyiysen burada boşuna vaktini almayalım.madem o kadar iyisin kendi bmx team'ini kur da başkaları seni kıskansın.(iyileri kıskanma örnek al;))

@deniz07

Konuşmalarına, hitap şekline ve kelimelerine dikkat et ! Karşında yaşıtın, arkadaşın yok! Bana ders vermek için 7 uzun yıl var önünde.konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun farkında olmadan.seni uyarma isteği duydum.

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
sen beni reklamcılıkla suçlarken iyiydi.sen de bana adama bak ya gibi bir şekilde hitap etmiştin.zaten sana sadece yaşından dolayı saygı duyuyorum(ben de seni bu konuda uyarayım.tanımadığın kişileri reklam yapıyor diye suçlama)tartışma yaratan sensin sonra da bana ders veriyorsun.tebrikler.(bunu terbiyesizlik olarak düşünebilirsin ama ben bana nasıl davranılıyorsa ben de onlara öyle davranırım.sen de bu konuya birazcık daha saygılı bir şekilde yaklaş ben de sana daha fazla saygı göstereyim)

saygılar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri