Scudo Sports

bmx önerisi

Tepki
0
merhaba ben yeni bi bmx almaya karar verdim aklımda bi kaç tane var (link) bu (link) yada bu aslında gt fly filan 0 bulsam alırım ama hiçbiyerde yok bu bisikletler nasıldır iyimidir ?

Scudo
16 jant bir bmx bu, sana parçaları kaliteli ve boyuna uygun bir bmx öneririm..!
( HKK BMX TEAM TÜRKİYE :)=

Khe'nin bmxlerine bakabilirsin pedalbisikletten 15 günde vs geliyor.Parçalarıda açılarıda gayet iyi bmxlerdir...

ortalama 800-1000tl gözden çıkardıysan bence sıfırdan topla derim hem parçaları tanırsın hemde kendin birleştirip toparlamanın hazzını yaşarsın. Yok ben uraşama diyosan mirraco,khe,scot markaların bu fiyat aralıklarında ürünleri var. Alırken 20" olmasına 3pc crankset mümkünse bilyeli, arka göbeğin kaliteli mümkünse 9 veya 11t olmasına jantların 36 ve çift kat olmasına ve ağırlıklarına dikkat edebilirsin. Birde street mi flatland mı yapacaksın oana kara ver ona uygun bmx seç.

bana ra yardımcı olurmusunuz lütfen yeniyim ve forum hakkında bilgilerim çok az sizce khe root 360 nasıl street yapmak istiyorum yani sağlammıdır flat da iyi ama streetde de iyimi açıkçası?

bana yardım edermisiniz khe root 360 mı yoksa mirraco park mı bide mirraco sipariş edebileceğim bi site varmı? k.bakmayın yeniyim tekrar özür dilerim.

hkk bmx teamde miracco var sahibinden.com da 2.el bulabilirsin street için güzel bmx dir başlangıç için güzel tercih olur. khe 360 hakkında bilgim yok ama oda hkk bmx de olacaktı.

Geri