Scudo Sports

Bmx kullanıcıları kulübü

bu arada erkin hasta olmuş arkadaşlar üşütmüş....üşütmüş olmadığını bilsem zaten erkin olmasın bu falan dedim pegleri gördüm arkadan sonra baktım onlar değil....

Scudo
baya pro gözüküyolardı...gerçi ellerinde bisikletlerle çıkıyolardı taksimde ama duruş olarak öyle gözüküyolardı :D

@trial_edy

yaw adamlar freedom sportsun sahipleriymiş erkin öle dedi :D baya da iyilermiş :D

beyler ben sabah 7 ye doru yatacam öğlen 1e doru kalkacam kahvaltı edip direk barbarosa gelecem eğer yağmur falan yağmazsa....sabah gene bi bakacam foruma bi değişiklik olursa diye....özellikle yeşilköy tayfası sizden kesin geliyoruz gelmiyoruz demenizi bekliyoz :D

bız gelyıoruz erkenden ordayz 9 da yol cıkcaz anca:D yavas yavas

bıskletım super oldu en kısa zmnda sızle payascam tam trıal tek lı aynakol fln :Skull-175

Aksama fotografları bekliyorum :) Birdahaki sefere bende gelirim. Hem hava cok kotuydu zevkide cıkmaz bu sekilde..

yaw kalktım ben biraz önce orda mısınız yaw oraya gidip de hezimete uğramiyim :D bide yerler ıslak kesin geliyosunuz demi?ben niye birinizin telefon numarasını almadım ki ya...

bız geldık hemde 12 kısı ama mf lerde kısmeyı bulmadk bı daha yok gezı fln:boese157:

biz bugun ordaydık mf ye tesekkurler yazımı okursanaız sewınırız..:mad:

• Beğen
Tepkiler: t-genc
arkadaşlar erkin hasta onun gelmiyceği zaten belliydi....ben grupta yeniyim yavuz vardı onun bende ne msn i ne de telefon numarası vardı...başka da kimse tanımıyorum zaten....benim hatam sizden birinin telefon numarasını almamaktı haberleşemedim....benim cumartesi gecesi arkadaşımın doğum gunu vardı zaten daha önceden de yazmıştım 2 ye doğru gelicem diye gece 7 de yattım kalktım foruma bi geldim ama işte iletişimsizlikten dolayı gittiğimde kimse yoktu dedim heralde yemek falan yiyorlardır bekliyim 1-2 hareket çalıştım popo üstü düştüm bende :( müzik dinledim falan filan 1 saat bekledim zincirim gevşedi arka pabuç eridi bişiler oldu onlarla uğraştım...hava yağmurluydu ben sadece sizle tanışmak için gelmiştim....erkini arıyorum açmıyo heralde uyuyo dedim canı aradım o da açmadı belki onlarda sizin telefon numaralarınız vardır diye.....ben kendi adıma ve mf adına özür diliyorum...tekrar kusura bakmayın....zaten endy ve berkinle zaten konuşuyoduk msnden baya tanışmak istiyodum ama nasip olmadı...

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
bu arda bıke nın resmlerı cektm bakmak ısteyen Sınto dan goreblr

@fiestahmet

baba cuma akşamı ben kız arkadaşımla olucam perşembede akşam olur 6 dan sonra

ahmet sen rica etsen senin nick'e *mf Takısı getiremezlermi sende bi mf sin çnkü

olm mf kalmadı a.q :D nolcak halimiz 2miz mi kaldık zaten 2nizi tanıodum yavuzda gitti....
mf takısı için kimden istiycem?

ne 2 si olum ehuae MF te tanımadın çok adam var bi de mf olcaksın ERKİN YAVUZ BERK AHMET URAS ERSAN HAKAN TOLGA BARIŞ UMUR bi de sen :) diğerleriyle tanıştırcam seni yavuzda bi tek ahmet i berk i bide umur u tanıyo arasana beni :)

Geri