Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bmx haro f2

omurcek

Üye
Tepki
0
Satılık BMX Haro F2 chrome renkte
aşağıdaki adreste görebilirsiniz
(link)
çok az kullanıldı zaten bu sene almıştım.
450ytl emin olun getirmesi bundan daha fazlaya patladı.

Scudo
ağırlığı ve dengesi önemli benim için. ağırlığı için ne diyebilirsin? toys r us ta buna benzer gördüm 200ytl ye . aradaki farklar ne olabilir yazarsan sevirinirim ve 2006 modelmi?

2006 model 15.74kg toysrusta neye baktigina dair hic bi fikrim yok ama haro ile karsilastirmaya gerek te yok herhalde
asagidaki sayfada butun bilgiler var orda sorduklarina bende ancak ordan bakip cvp verebilirim agirlik pound olarak yaziyordu cevirince bole kusuratli cikti dalga geciyorum sanma arada
(link)

nıye satıyorsun acaba maddımı yoksam vakıt sorunumu ozel msj beklıyorum.

Açıkçası bisikleti de fiyatı da beyendim. Görüşebileceğimiz bi msn adresi veya kontak bilgileri verirsen sevinirim. Özelden...

Yanlız güzel bir bisikletmiş bir sorum olacak neden satıyorsum muhtşem bir bisiklet valla alan çok şanslı olur

ok senı anlıyorum ozel olarak cep tlf yazarsan telleselım :boese157:

Ne renk bisklet satılmadıysa ilgileniyorum!!

Bisiklet Rookie2003 aldı daha farklı bmxler 2 el bolumunde var

benim bisikletimde bmx satıyorum

Satılık chrome kaplamalı kadrosu aluminyum 48 telli jantları olan bmx bisikletimi satıyorum peg borularını yaptırıcam ve gidon vede gidon bogazını degistirecegim ilgilenler olursa

0538 219 72 70 numaraları telefondan bana ulaşa bilirsiniz veya msnden turkuaz_can@hotmail.com adresinden bana ulasabilrisiniz veya bana ozel mesaj atabilirsiniz.

fiyatı icin 250 ytl istiyorum bisiklet yurt dısından bana kadro ve jantlar dahil gelmisti ayna kolu ayna yapagı pedallar gidon sele onlar daha sonradan takıldı esi benzerini suana kadar pek gormedim..

esas bisiklet bianchi BiMX comp modeli uzaktan bakınca gayet cekici bir tipi var.

kardes su biskleti satmadiysan bi haberleselim ya haro yani borumu

bisikleti sattinmi bende haro gibi bise ariodum zaten bmx im var ama satmadiysan bi goruselim ya kardes

hahah son msj ın üstünden 1 yıl geçmiş kardeş bence dikkat et onlara boşa vakit kaybetme ;)

belkı bı yıdır satamamıstırr konu kapatılmamıs :D ayrıca saoll hec dıkat etmedımm :D

Arkadaşlar mesajların tarihine dikkat ederseniz çok iyi olur. Nereden bulup çıkartıyorsunuz böyle eski mesajları anlamıyorum. :D:D:D

Arkadaşlar mesajların tarihine dikkat ederseniz çok iyi olur. Nereden bulup çıkartıyorsunuz böyle eski mesajları anlamıyorum. :D:D:D

Geri