Scudo Sports

BMW Sıkıştırdı, Çarptı ileride durdu. hiçbirşey olmamış gibi kaçtı gitti. ( Video)

bunlar babadan oğula nesil heralde bu................. babadan oğul nesil heralde bunlar yani çok özür dilerim...........................yani bunlar babadan oğula nesil galiba bunlar hala değişmemiş benim zamanımda da böyleydi halen böyle yani

Scudo
@Hüseyin Gündoğdu

Ohoo 10 saniye çok bile. 3-4 saniye beklemeyip sarıda geçip kaza yapan bir ton insan var. Anlamadığım hayatı 3-4 saniye daha hızlı yaşayıp ne elde etmeye çalışıyorsun. Şimdi bu adam 10 saniye kazanayım diye kaç dakika kaybetti. Yani istediğin kadar acele et ne kadar hızlı olabilirsin anlayamıyorum. Herhalde araba sahibi olunca anlarım :)

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geçmiş olsun abicim. Memlekette araba kullandığının farkında olmayan şuursuz çok.

vallah bu insanlar anlamaz polisten, cezadan falan direk girişeceksin hocam, o kaskla koyaydın kafayı yada bisikletle şöyle yan kapının bir sacını yamultup "yağ yapma başğan sporcusun anlarsın" diyeydin

@Onur hocam, valla kaska yazık olurdu. Zaten yılışık tavırları Başgan başgan demesi baya uyuz etti beni.
Kesinlikle kavga taraftarı değilim. yada fiziksel şiddet. küfür eder bana fiziksel müdahalede bulunursa tabiki kendimi savunurdum.

@Doruk Ö.

Kaldırımdan gitmek bizi kesinlikle haklı çıkarmaz çünkü bu bir yasaktır. Tamam bazen mecburiyetten gitmiyor değiliz, ama bisiklet yolda değil kaldırımda sürülecek diye bi durum yok, hele yolda giderken yahu kaldırımdan gitmiyosan haksızsın gibisinden bir yorum.. ne bileyim çok gereksiz ya. Bi de kaldırımdaki yayaların "yol bitti sıra kaldırıma geldi"lerine cevap yetiştirmesi var olayın.

Polisten birşey çıkar mı bilmiyorum. Ama şikayetiniz üzerine bir şekilde bir defaya mahsus bile polis merkezine ifade vermeye gelecek olsa bu bile yeter bence. En azından bundan sonra dikkatli olur diye ümit ediyorum.

Nasıl bir ruh hali ile araba kullanıyorlar bilemiyorum bu insanlar.

• Beğen
@Hüseyin Gündoğdu

şiddeti bende sevmiyorum ve tasvip etmiyorum fakat biz halk olarak böylesinden anlıyoruz maalesef

• Beğen
@Emre Tekinarslan

Siz gerekli yorum yapın o zaman, tanımadığınız birine nerden gereksiz konuşuyorsun hakkını buluyorsunuz anlamış değilim,kaldırım dan gitmek ne zaman YASAK oldu da benim haberim yok. Eğer yolda bisiklet için yer ayrılmadıysa asıl orda bisiklet sürmek yasaktır.

Hüseyin çok geçmiş olsun.Seninde, benimde, kullandığımız için biliyoruz motosikletin bile yeri yok diyorlar trafikte bu insan olmayan varlıklar.Ben görürmüyüm bilmem ama uzun vadede bisiklet kültürü bu ülkede yerleşmez.

• Beğen
@Ali Dursun

Hocam, adam BMW ile sıkıştırıp vurdu polikliniğin orda durdu, başka bir araca bindi gitti :)

@Özgür KK

Sonra sporcunun ahlaklısı değil mi? Ah ah...

ODTÜ de sene 1997 falan kaldırımda durmuş, Sargun Tont ile sohbet ediyoruz. google dan araştırın; çok tatlı bir hocamızdı. ben bisikletim bacaklarımın arasında yoldayım; hocam kaldırımda. kaldırıma paralelim. birden Sargun Hoca zıpkın gibi fırladı bir arabanın arkasından. 60lı yaşlarına yakındı sanırım o yıllar. arkasından zor yetiştim. ne olduğunu anlamadım. meğerse acemi bir kızmız, benim yanımdan o kadar yakın geçmiş ki, benim arkam aracın geliş yönünde olduğundan görmemişim. Sargut hocanın aklı gitmiş. ben yetiştiğimde hoca kavşak olduğu için durmak zorunda kalan kızımıza "o direksiyonu alır, ...üne sokarım" diyordu. ben öyle bir insandan böyle bir kelimeyi ilk ve son kez duydum.

izmirde alsancak garının ordayım. ter bedenimde ufak şelaleler halinde yere düşemeden bir zaman sonra buhar oluyor. ortam izmirin sarı sıcağı. ben de kırmız işikta bisikletle beklerken yanıma bir taksi yanaştı ve soför bana konak a kadar yarışalım mı dedi. o sıcakta o trafikte kesinlikle geçerim çünkü yaza dair minik bir istanbullu ankaralı trafiği var ama tamam dedim ve başka bir yönden (trafiğin kapalı olduğu bir yerden) gideceğim yere gittim. biliyorum ki bir zaman sonra yetiştiğinde hırs ve gurur yapacak ve üzerime kıracak.

ODTÜde bir gece saat 9 gibi yurttan bisiklet fırladım yokuştan hızla indim kızıalaya doğru gidiyorum. bir dolmuş yolcu alıyor yolun sağından, sollayarak geçtim. arkamdan moturunun homurtusu ile yanıma kadar geldi ve kaldırımın soluna sıkıştırdı ve ben kaldırıma çıkmak zorunda kaldım.

canınıza gelmemiş çok şükür. işte bunlar gibi bir anı olmuş oldu. geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun Hüseyin. İstanbul'da bırak bisiklet sürmeyi, yaşamak bile bir sınav.

• Beğen
@Mehmet Levent

Tam örnek alınacak,tatlı bir hocaymış maşallah.

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.

Riva rotası gayet iyi trafik yok. şeritler geniş. beykozda genellikle hafif bir sıkışıklık oluyor. ondan sonra rahat.

@Mehmet bey ,

Valla öyle hocaya can kurban :)

https://pbs.twimg.com/media/BntjyV9IEAAVZmL.jpg:large

Geri