Bmw bisiklet almak istiyorum

Hipster

Üye
Kayıt
28 Mart 2015
Mesaj
4
Tepki
1
Yaş
29
Şehir
İstanbul
Merhabalar, yeni bir bisiklet almak istiyorum ama tecrübem küçükken bindiğim bisikletler kadar. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. İstanbul'da yaşıyorum ve hergün okuluma 15 dakikalık yürüme mesafesini 3 dakikaya indirmek istiyorum ve tabiki bisiklet sürmeye hevesim ve isteğim çok yüksek acele etmemeye çalışıyorum ama siz bu yazıyı okuyup cevap verene kadar çoktan almış bile olabilirim :ssrtcbya::krnz:

Bisiketi sadece asvalt yolda okula gidip gelme değil, zaman zaman Belgrad Ormanı'na çıkıp orman asvaltında tur atmak yada biraz uzun bir mesafe yolculuğu olarakta kullanmak istiyorum. Biraz araştırdığımda karşıma ilk çıkan bisiklet bmw'nin touring bisikleti oldu. Rengi tasarımını çok tatlı buldum hevesimi ikiye katladı desem yalan olmaz. Güvenebileceğim bir marka olmasıda ekstası. Bmw'nin bisiklet piyasasında çok etkin olmadığının farkındayım ama bisiklete takılı kaldım. 1.86 boyundayım. Boyuma uygun olduğunu düşünüyorum bisikelete binme fırsatı buldum ama süremedim tekerleği kilitli olduğu için. Beklentilerimi karşılayacağını düşündüğüm bu bisiklet hakkında yorumlarınızı ve ilginizi bekliyorum.


Zorlu ve uzun mesafeli güzergahlar için
kusursuz BMW Touring Bike'a
avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

1.558 TL + KDV
Teknik Özellikler

GövdeAlüminyum, BMW logolu tasarım
Tasarım26'' ön süspansiyon
LastiklerSchwalbe City Plus 50-559
JantlarRodi Airline Plus
VitesShimano Deore, 27 vites
SeleFreccia 5007 HRC Actex
GidonAlüminyum moon bar, 600 mm
LambaÖn janta entegre dinamo
Ağırlık15,5 kg

Bayisinde gezdiğimde fiyatı 1600 Tl'idi. Yalnız arka bagajı ve farlar bulunmamaktaydı. Sanırsam KDV dahil fiyatı 1600 TL idi.

Ürünün parçalarıyla ilgili beklentilerime karşı yeterli bulduğunuz ya da bulmadığınız detayları yazarsanız çok severim.
http://borusanotomotiv.com/bmw/bmwBisiklet/images/gallery/bmw-touring-bike-2013/bmw-touring-bike-2013.jpghttp://borusanotomotiv.com/bmw/bmwBisiklet/images/gallery/bmw-touring-bike-2013/A0160460.jpg

http://borusanotomotiv.com/bmw/bmwBisiklet/images/gallery/bmw-touring-bike-2013/A0160462.jpg
http://borusanotomotiv.com/bmw/bmwBisiklet/images/gallery/bmw-touring-bike-2013/A0160463.jpg

Teşekkürler..
 

Dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Scudo

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@Hipster

Bahsettiğiniz kısa mesafe için kesinlikle bu fiyatta bir bisiklete ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Bu model hakkında bilgim yok fakat kendileri de turculara yönelik piyasaya sürmüşler anladığım kadarıyla, ki bir turcunun da bu bisikleti alacağını sanmıyorum çünkü bir turcu markadan ziyade aynı fiyata (bmw'ye marka farkı ödemektense) daha fazla iş görecek donanıma yönelecektir diye düşünüyorum.

Ayrıca okula gittiğinizde ya da başka yere gittiğinizde bisikleti bırakıp gidebilecek misiniz? Ortalık hırsız doluyken bisiklet gibi çalınması aşırı kolay birşeyin üstünde bmw yazması pek de tercih edeceğim birşey olmazdı.

Bisiklet hakkında bilgi sahibi değilim ama gördüğümde aklımda oluşan düşünceler bunlar. Şahsi fikirlerimdir.
 

Hipster

Üye
Kayıt
28 Mart 2015
Mesaj
4
Tepki
1
Yaş
29
Şehir
İstanbul
@Kahveci107

Park konusunda size katılıyorum sıkıntı olabilir ama okulumun otoparkında bisiklet parkına güvenlik hakim ve kilitledikten sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum o konuyu içime sindirdim.

Aslında dediğim gibi teknik olarak eminim ki dediğiniz gibi katılıyorum bundan çok daha uygun fiyata bana yetecek bir bisiklet bulabilirim ama sanırım marka değeri biraz beni etkiliyor gösterişli bir bisiklet istiyorum. Bu bisikletle okula gitsem, nadiren uzun yol yapsam(max 15km) ve yine nadiren asvalt yokuşlarda kullansam bana yeterli olmaz mı işimi görmez mi?
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@Hipster
Dedikleriniz için fazla fazla yeter, içinize sindiyse alın güle güle kullanın, yetersiz bir bisiklet demek istemedim aksine amacınız için fazla dedim. :) Kask almayı ihmal etmeyin.
 

Hipster

Üye
Kayıt
28 Mart 2015
Mesaj
4
Tepki
1
Yaş
29
Şehir
İstanbul
@Kahveci107


Tamamdır :) Çok sevindim teşekkür ediyorum tecrübelerinizi paylaştığınız için. iyi akşamlar
 
Kayıt
19 Mayıs 2014
Mesaj
23
Tepki
26
Şehir
Bursa
Bisiklet
Trek
1.86 boyundaysanız benim tavsiyem 28'' şehir bisikleti almanız yönünde olurdu ama bir markaya takılıp kalma duygusunu iyi bilirim. Eğer ağırlığı bütün üstündeki donanımlar, bagaj vs. komple dahil 15.5 kg ise kabul edilir düzeyde diye düşünüyorum. Bisikletin fiyatı sizi zorlamayacaksa alın kullanın zaten hedeflerinizi büyütürseniz satar, amaçlarınıza daha uygun bir bisiklet satın alırsınız. Fakat bu bisikleti zar zor para biriktirip alacaksanız ve uzunca bir müddet bisiklet lafı edemeyecekseniz duygularınıza hakim olun ve almayın derim. Maddi anlamda bir sıkıntınız yoksa alın geçin aklınızda kalacağına üzerinizde paralansın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: kmert

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Tavsiye niteliğindedir.
http://www.bikeandoutdoor.com/Data/EditorFiles/lost%20lagoon%202%20PR.jpg


(link)
 

Hipster

Üye
Kayıt
28 Mart 2015
Mesaj
4
Tepki
1
Yaş
29
Şehir
İstanbul
@Mehmet Emin Özden


Valla hevesimi bayağı çok artık son söz Babamıza kalıyo tamam dese alırım düşünmeden :) Bisikleti 2 yıl sonra satmak istesem nasıl bir fiyata satabilirim bi bilgin var mı?

@Erdal YILMAZ


Bakıyorum teşekkür ederim.
 
Kayıt
19 Mayıs 2014
Mesaj
23
Tepki
26
Şehir
Bursa
Bisiklet
Trek
Bildiğim kadarıyla bmw çok çok yeni girdi bu bisiklet işine. Daha öncelerden vardıysa da numunelik olsa gerek. Bu sebepten ikinci el piyasası hakkında kesin konuşamam. Benim bisikletten konuşacak olursak Trek'in ikinci eli malum sitede yüzlerce var, bisikletforumda'da bolca ilan görmüştüm. Eğer biraz binip satmayı düşünüyorsan tanınmış markaları tercih etmek mantıklı olacaktır ama daha önce de söylemiştim insan içinde ukde kalsın istemez hiçbir zaman. Bana Trek almadan önce birçok başka alternatif sundu arkadaşlarım daha üst donanıma sahip daha ucuz modeller. Ben ille de trek dedim. O yüzden sormuştum eğer zar zor alacaksan bunu ve uzunca bir müddet bisiklet lafı edemeyeceksen alma diye. Yoksa al içinde kalmasın ilerde her türlü satarsın ha nolur biraz zarar edersin.
 

tolga akyol

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Eylül 2014
Mesaj
468
Tepki
457
Yaş
37
Şehir
sakarya
Bisiklet
KTM
Altus Acera karışımı bir bisiklet için de 1600 küsür fazla bence. Focus dan bahsediyorum.
 

mehmet ulaş

Forum Bağımlısı
Kayıt
9 Temmuz 2014
Mesaj
1.062
Tepki
571
Şehir
İstanbul Çengelköy
Bisiklet
Mosso
Moto expo fuarımda yakından inceledim dediğiniz makineyi hiç hoş değil "BENCE" hem ağır hem pahalı donanıma göre
 

avkebele

May2009
Kayıt
21 Şubat 2016
Mesaj
345
Tepki
504
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Giant
Hala 1600 liraysa deore setli bu makina fırsat ürününün ta kendisidir :) Lakin hırsızlar için fazla albenisi olan bir alet olacağından da şüphe duymamak gerekir.

Bu arada sadece 1 yılda bisiklet fiyatları ne kadar artmış böyle arkadaş ! Şu an bırak marka yapmış BMW yi normal bir markada bile deore setli bisikleti 2000den aşağı bulmak pek münkün değil.

Hakikaten şaşılacak şey...