Scudo Sports

Bluetooth Kulaklık

Orhan ATAK

Aktif Üye
Tepki
26
Arkadaşlar bisiklet üzerinde kabloyla müzik dinlemek istemiyorum, bu yüzden bluetooth kulaklık arıyorum. Kullananlar varsa lütfen bana tavsiyede bulunun. Aradığım özellik dediğim gibi müzik çalması yani çift hat desteğine falan gerek yok ve tabi mümkünse 70 lirayı geçmesin malum öğrenciyiz :D :)

Teşekkürler .

Scudo
ben bi ara kullanıyodum evde duruyor hala eğer ucuz ve kaliteli bişi istiosan jabra modellerini önere bilirim sana

• Beğen
Tepkiler: Orhan ATAK
jabra nın bi modeline baktım tam hatırlamıyorum ama fiyatı 35 tl idi satıcıyla konuştum müzik çalıyormu diye hayır dedi haliyle vazgeçtim :(

eşyanın sahibi tarafından satıldığı ismi malum sitede, 25-30 tl gibi rakamlara hemen hemen her markanın bluetooth kulaklığı mevcut. Ben de almayı düşünüyorum ancak şu aralar param yok :)

• Beğen
Samsung sbh-700 kullanıcısıyım. Çok memnunum kalitesinden. Aralıksız 8 saate kadar dinlediğim oluyor. Ses kalitesi zaten o kadar çok ki yolda giderken sanki bir sen varmışın gibi :D

• Beğen
Samsung SBH-500 modelini kullanım. Ses kalitesi çok çok güzel fakat gözlük kullanıyorsan bi süre sonra kulak arkalarında acı vermeye çalışıyor. Onu satıp Southwing Sa-505 modelini aldım 69 liraya. Samsung kadar olmasada bunuda ses kalitesi bayağı iyi. hem ergonomik ve güzel. 2. el bulabilirsen işini görür.

• Beğen
teşekkürler arkadaşlar sbh-700 almayı düşünüyorum, telefonumun modeli samsung T650İ umarım uyumludur :)

E3FDCADE-85A6-4915-B9FB-1C9247579DF2.jpeg önceden cihazı açma tuşuna basılı tutarak mavi kırmızı işik yanmasını sağlıyordum ama artık sürekli yanıyor ve cihaz kulaklığı görmüyor bu forumda bu tarz sorular soruluyormu bilmiyorum ama belki bilen çıkar

Ben Samsung Hs300 kullanıyorum. İleri geri pause özelliğinin yanında 3,5mm jack girişi sayesinden istediğim kulaklığı takıyorum. Bnde senheise cx500var mesala onları buna takıp spotfy listemi dinliyorum tavsiye ederim ama bulman zor. Bunun yenileri var galiba

xiaomi bluetooth kulaklıklarına da çok iyi diyorlar ama şahsen denemedim.
145052316-1-samsung-hs3000-black-bluetooth-kulaklik.jpg

Biraz konu dışı olacak ama bisiklet sürerken kulaklık takmak ölüme davet gibi bişey. Çevredeki araçları falan duyamazsın. Tehlikeli!

• Beğen
Tepkiler: mhmtp ve Afyon35
@Berkaytopaktass dostum arıza ışığı olabilir samsunglarda vardı böyle bir ışık özelliği.

@gezgin gezer kesinlikle haklısın şehir içinde tehlikeli çok açarsan ama ben dağlara çıkıyorum;)

@gezgin gezer

(link)

Kulağınızın içine girmeyen bu tarz bir kulaklıkla hem çevreyi duyuyorsunuz hem de müziği üstelik rüzgar sesi olmuyor.

250 tl civarı , sanki kulağıma ses bombası bağlamışım gibi yüksek ve kaliteli ses veren kulaklık öneriniz var mı ?

Aradığım tek özellik bu. Görüşme performansı vb diğer özellikler gerekli değil.

250 tl civarı , sanki kulağıma ses bombası bağlamışım gibi yüksek ve kaliteli ses veren kulaklık öneriniz var mı ?

Aradığım tek özellik bu. Görüşme performansı vb diğer özellikler gerekli değil.
Edifier x3

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Geri