Bora Ülgünalp
Aktif Üye
- Tepki
- 461
- İsim
- Bora Ülgünalp
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
BL100 Professional Bike Front Light İnceleme (XBYC-6127)

Öncelikle bu ilk inceleme yazım. Bu nedenle eğer yanlış yaptığım şeyler varsa lütfen yazın
. Işığı 295₺'ye mağazadan aldım. 4-5 gece deneyebilme şansım oldu. 150-200m'ye kadar aydınlatabiliyor. Ürünün paketinde "IPX6 Waterproof" yazıyor ancak paketin kenarında yazan "Warterproof" yazısı beni biraz korkuttu. Pakette 6 saat yazsa da benim ürünümün şarjı en güçlü modda 3 saatten kısa bir sürede bitti. Yaklaşık bir ay önce 180₺'ye aldığım ışıktan daha kötü bir performansı var. Neden bilmiyorum ama yanlara bir de çakar koymuşlar.
Ürünün Modları & Pil Ömürleri: (Pil ömürleri paket üzerinde yazan pil ömrü olup 800 Lümen dışında denenmemiştir.)
Deneyimlerim
800 Lümen modu 2 saat gibi sürede pipetle elektrik çeker gibi bitti. Gereksiz bir çakar ve ikaz modu var. Yukarıda "İkaz Lambası" yazdığım ışık, cihazın içinde küçük bir LED'den çıkan turuncumsu ışık. Ürün 1 saatten fazla açık kalınca dokunulamayacak kadar sıcak oluyor. Bu kadar sıcak bataryaya da zarar. Işığın aydınlattığı alan tahmin edebileceğiniz üzere dairesel. Işık bana gece seyahate çıkılmadığı sürece 2 saati geçmeyen kısa yolculuklar için yeterli geldi. Ancak fiyat-performans konusunda sınıfta kaldı. 150-200 lira bandında bundan daha iyi iş gören ışıklar var.
Paket İçeriği
Satın Alma Linki
Ben bisiklet atölyesinden 295₺'ye aldım. Walmart'ta TL'ye karşılık 500 lira bandında satılıyor. Hepsiburada 1.136₺ (link)

Öncelikle bu ilk inceleme yazım. Bu nedenle eğer yanlış yaptığım şeyler varsa lütfen yazın
Ürünün Modları & Pil Ömürleri: (Pil ömürleri paket üzerinde yazan pil ömrü olup 800 Lümen dışında denenmemiştir.)
Mod | Pil Ömrü |
|---|---|
800 Lümen Modu | 3 Saat |
| 400 Lümen Modu | 5 Saat |
| İkaz Lambası - 800 Lümen Yanıp Sönen Mod | 3 Saat |
| İkaz Lambası (20 Lümen) | 120 Saat |
| Çakar | 100 Saat |
Deneyimlerim
800 Lümen modu 2 saat gibi sürede pipetle elektrik çeker gibi bitti. Gereksiz bir çakar ve ikaz modu var. Yukarıda "İkaz Lambası" yazdığım ışık, cihazın içinde küçük bir LED'den çıkan turuncumsu ışık. Ürün 1 saatten fazla açık kalınca dokunulamayacak kadar sıcak oluyor. Bu kadar sıcak bataryaya da zarar. Işığın aydınlattığı alan tahmin edebileceğiniz üzere dairesel. Işık bana gece seyahate çıkılmadığı sürece 2 saati geçmeyen kısa yolculuklar için yeterli geldi. Ancak fiyat-performans konusunda sınıfta kaldı. 150-200 lira bandında bundan daha iyi iş gören ışıklar var.
Paket İçeriği
- Şarj Kablosu (5V1A Micro-USB)
- Işık
- Gidon Aparatı
- Kullanma Klavuzu
Ben bisiklet atölyesinden 295₺'ye aldım. Walmart'ta TL'ye karşılık 500 lira bandında satılıyor. Hepsiburada 1.136₺ (link)