Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bizimle çalışmak ister misiniz?

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.586
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar,

İşin Konusu:Bisiklet Motosiklet Mağazası

Eğitim Durumu: En az Lise

Askerlik Durumu: Yapılmış olması tercihimizdir

Evlilik Durumu:Farketmez

Bilgisayar: Bilgisayar bilgisinin ileri düzey olması tercihimiz. Photoshop, Coreldraw program bilgisi gerekiyor. E-Ticaret bilgisi olması ayrıca tercihimizdir. Farklı program bilgisine sahip olmak avantaj sağlayacaktır.

Tecrübeleri:Bisiklet Motosiklet ve Ekipmanlarından anlıyor olması gerekiyor. Satış tecrübesi olması tercihimizdir.

Telefon Bilgileri:0 216 450 66 30 'dan bana ulaşın (Ulaş Baydar)

Yabancı Dil:İngilizce orta veya ileri seviye

Beklentiler: Öncelikle web sitesi ile ilgilenecek online satış takibini yapacak ve sayfa güncelliğini koruyacak çalışanlara ihtiyacımız bulunuyor. Bunun dışında mağazamızda müşteri temsilcisi olarak görev alacaktır. Mağazamız ayrıca perakende satış mağazası olduğundan mevcut tecrübeye göre de görev verilecektir.

Saygılarımla

Delta Bisiklet - MotoTR - Yamaha Kızıltoprak

Ulaş Baydar

0 216 450 66 30

Scudo
Affınıza sığınarak soruyorum, ingilizce bilgisi ne işe yarayacak acaba?

@Giray Koç

Sizlerin de bildiği gibi sektörümüzde bir çok yabancı kuruluş olduğundan dolayı ve ayrıca ürünler ithal ağırlıklı olduğundan İngilizce kaçınılmazdır. Örneğin bir ürünü web sitesine koyarken onu ingilizceden Türkçe'ye çevirmek gerekecek. Örneğin firma ile yazışmak gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
@Giray Koç

Diğer bir nedenide müşteri profilinin sadece Türk'lerden oluşmaması olabilir :)

Tam bana göre bir iş ama 2 hafta önce bir firma ile çalışmaya başladım.

Girecek olan arkadaşa başarılar dilerim.

Eğer bana bisiklet ve motosiklet tamirini öğretirseniz satış takibi yapabilirim. Çünkü ilk işimde depo sorumlusuydum. Ayrıca İngilizce bilgim yazmada iyi, konuşma orta. Yabancılarla konuştukça daha da gelişecek konuşma mevzusu. Aralık 2010'daki son KPDS'den 90 aldığımı belirteyim.

@Cem Şentin

bisiklet işi bence kolay benim gibi bir kişi bile yavaş yavaş tüm tamirleri öğreniuorr bi hidrolik bakımı bide akord ayarı yapamam galiba :D belki yapamaycağım başka şeylerde vardır.

İşin sadece istanbul da olması beni üzdü :( Antalyada bilgi işlemcilik yapmaktayım bahsettiğiniz özellikler tarafıma ikinci iş için gayet uygun ek gelir süper olurdu

Arkadaşlar,

İlginizden dolayı teşekkür ederiz. İş konusu neticelenmiştir.

İlerleyen zamanlarda yine ihtiyacımız olacaktır. Duyurusunu yine yaparız.

Teşekkürler

Geri