ulas
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 9.586
- Bisiklet
- Geotech
Merhaba Arkadaşlar,
İşin Konusu:Bisiklet Motosiklet Mağazası
Eğitim Durumu: En az Lise
Askerlik Durumu: Yapılmış olması tercihimizdir
Evlilik Durumu:Farketmez
Bilgisayar: Bilgisayar bilgisinin ileri düzey olması tercihimiz. Photoshop, Coreldraw program bilgisi gerekiyor. E-Ticaret bilgisi olması ayrıca tercihimizdir. Farklı program bilgisine sahip olmak avantaj sağlayacaktır.
Tecrübeleri:Bisiklet Motosiklet ve Ekipmanlarından anlıyor olması gerekiyor. Satış tecrübesi olması tercihimizdir.
Telefon Bilgileri:0 216 450 66 30 'dan bana ulaşın (Ulaş Baydar)
Yabancı Dil:İngilizce orta veya ileri seviye
Beklentiler: Öncelikle web sitesi ile ilgilenecek online satış takibini yapacak ve sayfa güncelliğini koruyacak çalışanlara ihtiyacımız bulunuyor. Bunun dışında mağazamızda müşteri temsilcisi olarak görev alacaktır. Mağazamız ayrıca perakende satış mağazası olduğundan mevcut tecrübeye göre de görev verilecektir.
Saygılarımla
Delta Bisiklet - MotoTR - Yamaha Kızıltoprak
Ulaş Baydar
0 216 450 66 30
İşin Konusu:Bisiklet Motosiklet Mağazası
Eğitim Durumu: En az Lise
Askerlik Durumu: Yapılmış olması tercihimizdir
Evlilik Durumu:Farketmez
Bilgisayar: Bilgisayar bilgisinin ileri düzey olması tercihimiz. Photoshop, Coreldraw program bilgisi gerekiyor. E-Ticaret bilgisi olması ayrıca tercihimizdir. Farklı program bilgisine sahip olmak avantaj sağlayacaktır.
Tecrübeleri:Bisiklet Motosiklet ve Ekipmanlarından anlıyor olması gerekiyor. Satış tecrübesi olması tercihimizdir.
Telefon Bilgileri:0 216 450 66 30 'dan bana ulaşın (Ulaş Baydar)
Yabancı Dil:İngilizce orta veya ileri seviye
Beklentiler: Öncelikle web sitesi ile ilgilenecek online satış takibini yapacak ve sayfa güncelliğini koruyacak çalışanlara ihtiyacımız bulunuyor. Bunun dışında mağazamızda müşteri temsilcisi olarak görev alacaktır. Mağazamız ayrıca perakende satış mağazası olduğundan mevcut tecrübeye göre de görev verilecektir.
Saygılarımla
Delta Bisiklet - MotoTR - Yamaha Kızıltoprak
Ulaş Baydar
0 216 450 66 30