fikir icin tesekkurederim MersiLee guzel olmus
ben sade ve şık olsun diyorum o yuzden boyle bir kosesinde nike gibi bisiklet logosu olucak
oratayada karisik bisiler atariz
tasarimlar is yogunlugu ve kis sezonu yuzunden biraz sarkti biliyorum, bu hatami telafi edicem soz
ewet 3 numara çok güzel diğerleri deilmi? onlarda güzel tabiiki ..ve sadece bisiklet forum yazması daha iyi olmus ama bisikletle forum un arasında boşluk var galiba bence birleşik olsun..
evet oncekiler bi baska, ama bunlar nedense daha fresh benim daha hosuma gitti, tabi son soz sizin arkadaslar
siz hangisini begenirseniz onu yaptiricaz
bunlarin birde siyah uzerine beyaz baskili halini dusunun yani istege gore tabi
Evet bu çok güzel.Tebrik ederim pro bro II Hemde böyle beyaz haliyle çok sade ve şık.Ama ben o koca tekerleği beğenmedim.Aynı resim tekerleksiz süper olur ve tekerlek kalktı diye resmi ortalamaya gerek yok bu hali gayet güzel.Çok istiyorsan tekerleğide arkaya koyabilirsin mesela(Aynakol daha şık bir tasarım ama)
Pro ukala not: ''Sade'' hep çok şıktır
Sevecen not: Ben bu tasarımı herhalükarda yaptırmayı düşünüyorum kendime
saygideger pro I haklisin
tekersiz halide elimde mevcut bulunuyor ama inan bana bu hali hem eglenceli hemde anlamli koca bir tekerden kacan hizli bir pro yani ben onu dusunerek yaptim ama tabi herzaman dedigim gibi son soz sizin
bende bunu bastirtmaktan yanayim ama oylamadan sonra belli olucak hersey
bu arada katiliyorum, en guzel tasarim sade olan tasarimdir ve bunun yaninda sade tasarim en zor tasarimdir