sana katılıyorum 100 kişi ile aynı anda nasıl uğraşsın dimi ama :şimdi sen bize toplamda iki tasarım yaptın msconfig arkadaşım şimdi üçünçüsünü yapıyorsun dimi ama birincisi iptal biraz karışık oldu ama bitince güzel olucak
arkadaslar dusundum dusundum, tatli tatli kasindim
cok sade biseyler yapmaya karar verdim
bunun icin herkeze yarin yollicam insallah
isim olayini iptal ettim simdilik, ikinci bi t-shirt olayinda isimde yapariz
katilmak isteyenler sadece ben varim desin yeter
ona gore butceyi konusup anlasip katilanlarin sayisina gore hesaplicaz
gorusmek uzere...
sade derken nasıl olacak mustafa bey aklına bisi gelmedi galiba isin icinden cıkamayınca aahhh ahhh bu gencler yok mu hep böleler hep kaçış hep kaçış yav saka bi yana bisiklet forumdan olduğumuz anlasılsın yeter ?? Nasıl olur?
Aslinda baska kisi eklenmedigine gore o cokta kotu bir tasarim olmamisti,ozellikle onlu arkali olmasi falan guzel olabilirdi.Tabi ustaya karismamak lazim ben yine varim diyip cekileyim en iyisi.
bir tasarımcının hayal gücü inanılmazdır, bir kavram ortaya atıldığında anında 100 farklı tasarım canlanır kafasında, ancak karar vermede gecikirse ortaya bir ürün çıkmaz... bende varım obsolate olarak..
Tişörtün bir yüzünde bisikletforum yazı ve logosu, diğer tarafında ise bisikleti temsil eden bir resim(hani o bisikletli adamlar vardıya, nickleri silerek onları kullabiliriz) ve sade ama hoş bir yazıyla nickimiz ve adımız yazsın.
Eğer becerebilirsem, ben bişiler deneyip ekliyeceğim şimdi. Belki fikrim tutulabilir
Sadece benim düşüncem buna benzer. Herşey aynı olur. Sadece isimlerimiz ayrı bastırılır. Sonuçta bilgisayarlı dövme oalcağı için pek bi sorun teşkil edeceğini samıyorum. Yazı fontu aynı kalacak nasılsa.
Hatta ön yüz üst kısımda bulunan bisikletleride kaldırıp arkadaki gibi sadece göğüs altı hizasından başlatırsak. Üst kısımlarda aynı şekide isimlerimiz yazabilir. Sanırım o şekil daha orjinal olur
Sadece bisikletforum yazacaksa bunu şirketn karşılaması gerekmez mi
Adımızda yazsın ki bir şeye benzesin Madem para verecez