Scudo Sports

Bisikletten düştüm

Tepki
3
Bugün AYPG ile bakırköyden aksarayya sahil yolundan gidiyorken arkadaşın rüzgarından yararlanayım diye arka tekerine çok yaklaşmışım, o fren yapınca yavaşlayamadım ve ön tekerim ona takıldı ve bi anda kendimi yerde buldum ama dizimdeki iki ufak yara haracidinde hiç bişey olmadı. Bana iyi bir ders oldu :)

Scudo
Geçmiş olsun Orhan Bey, takip mesafesini korumalısınız :)

Orhan öncelikle geçmiş olsun, daha büyük sorunlar olmaması sevindirici...Aynı turda bende vardım.Öndeki sürücünün rüzgar kanalına girmek ve bunu sürdürmek, tecrübe ve aynı zamanda takım çalışması gerektirir.Herşeyden önce, öndeki sürücünün sizin varlığınızdan haberi olması gerekir.Böylece ani fren yaparken bile sizi kollayacaktır.Sizde buna göre vaziyet alıp olası kazalardan kaçınabilirsiniz.Ayrıca dikkatinizin büyük kısmını öndeki sürücünün hareketlerine odaklamalısınız.Zaman ve çalışmayla olacaktır...Tekrar geçmiş olsun.

aynı şey bendede olmuştu arkadaşım hastanelik oldu

Ben de dün gece 11 civarı gece turu attıktan sonra eve 50 metre kala güzel bi takla attım. :)

Geçmiş olsun. Eğer çok zorunlu bir durum yoksa, rüzgar kullanmanızı önermem.

Orhan geçmiş olsun.. o şekilde güvenli gitmek için öndeki adamın sürüş tarzını bilmek lazım. ayrıca fren yapılmayacak yerlerde rüzgara girmek daha uygun.

geçmiş olsun. biraz daha tedbir ve dikkat lütfen. düştüğünüzde hemen yanınızdan geçen bir araba olabilirdi. Bu durum sizin hayatınıza mal olup size çarpan şoför çok zor bir durum olabilirdi. hem kendimizi hem çevremizdekileri düşünerek hareket edelim. tekrar geçmiş olsun.

Geri