Scudo Sports

Bisiklette ön kaldırma videolu anlatım

The Ertuğrul

Forum Bağımlısı
Tepki
313
Arkadaşlar çift amortisörlü ön kaldırma konusunda hiçbir şey yapamıyorum 1cm bile kalkmıyor küçük bmx ile 5 pedal attmışlığım var sizce bu bisikletin büyüklüğünden mi benim beceriksizliğimden mi ayrıca videolu bir ön kaldırma anlatımı varsa lütfen link atın...

Scudo
Merhaba Ertuğrul ben 15 yaşımdayım ve kendime yetecek kadar ön kaldırmayı başarıyorum. istersen biraz bilgi vereyim... bisikleti tam dengede tutunca hazır hissedince kendini önü kaldır ağırlığını arkaya doğru vermeye çalış... bu ağırlığını arkaya verme zaman zaman değişiyor eğer bisiklet çok ağır ise ben arkaya doğru komple yatarım ama hafif ise o kadar çok fazla yatmana gerek yok ve kendini arkaya verince geriye doğru düşüyorum diye şikayet edeceksin ve arka freni de kullanmaya çalış tabi bunu hemen yapabileceğini sanmıyorum üzerinde çok çalışman gerek vites sistemi çok önemli ben 2-2 daha sonra 2-3 şeklinde gidiyorum dediğim gibi ön kaldırınca kendini gidona doğru yaklaştırma böyle yapan arkadaşlarımız çok oluyor ve mümkün olduğunca dirseklerini bükmemeye çalış... ben yaklaşık 1 yıl çalıştım ve bu işide başardığıma inanıyorum umarım sende yaparsın ;) sık sık antreman yap

Bu da benim...

(link)

@Apennin_67 Eren beni küfrettirme şimdi yicen yumruğu suratının üstüne ha Adama bak ya 3 km ön kaldırıp gidiyo arasıra tek elini bırakıyo "ben kendime yetecek kadar kaldırıyorum" diyo ya.manyakmısın oğlum millet 10 metre gider artistlik yapıyor ya:Duff sen gibi ön kaldırsam ben:D

Video'yu izledim mükemmeldi hayatımda bu kadar el bırakanı görmedim mükemmeldi :)

Eren arkadaşımı tebrik ediyorum gerçekten çok porfesyonelce.sanki düz yolda gider gibi ön kaldırıyor :D ah bide ben yapabilsem...

bütün yük kollaRında Kollarını doğru zamanda kuvvet li çekersen yapabilirsin Tabiii Bide denge konusu var onuda ayarlaya bilirsen seni kim tutar..

-- Ayrıca bisikletinin arka amrtisörü senin ön kaldırmanı zorlaştırabilir.

ama dediğim gibi bütün güç kolarında saten peadala bastıgın zaman otomatik olarak direk havadasın saten

arkadaşlar bendede amoeba hussar var ama bir türlü istediğim gibi ön kaldırarak gidemedim.sizce ön kaldırarak gitmede başka ne gibi taktikler var?

Bi türlü yapamadım şu mereti 5 kez denedim olmadı

Ya yasim biraz buyuk oldugu icin mi acaba boyle dusunuyorum bilmiyorum ama ben gencken de bunu denemedim..hayir yani önu kaldirip needcen kaldirmayiver yada bu neyin egosu

@Oğuz Budumlu Pedal çevirmeden sadece ağırlık merkezini kontrol ederek ve azıcık fren kullanarak "manuel" denilen olayı yapabilirsin ama normal tek tekere kıyasla daha zordur:)

Geri