Scudo Sports

Bisiklette çizik sorunu!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Scudo
Bence bisikleti gidip görmelisin.Çatlak vs olmadıktan sonra seni rahatsız eden bir şey yoksa görüntü olarak herhangi bir sıkıntı olmaz.

Ben olsam almam. Ya gerçekten sıfır gbi ikinci el ki çok isterler, anca bir şekilde denk gelirse, ya da sıfır.

ben yol-yarış bisiklet piyasasını bilmiyorum fakat sadece kadroda belli belirsiz olan, gidonda ki ve sele borusundaki çizikler söz konusu ise ve fiyatta uygun ise bence kaçırmayın. kadrodaki çizik çok önemli değil gibi geldi bana. gidondakilerde de derin bir aşınma söz konusu değilse pekala şerit bant ile kapatabilirsiniz. sele borusuna gelecek olursak belli ki sele ayarı yapılırken özensiz davranılmış. vida çok fazla açılmadan ayar yapılmaya çalışılmış. bence oda çok önemli değil. görme imkanınız varsa gidip görün. yok satıcı güvenilir ise çizikler zannımca çok önemli değil.
hayırlısı olsun.

Kadro mat siyah gördüğüm kadarıyla. Mat siyah folyo ile kapattığınızda zamanla siz bile çizik olduğunu unutuyorsunuz. Kendi bisikletimde bunu tecrube ettim.

kadrodak çiziklerden bende de var. bende ikinci el almıştım ve aynı bisikleti aldım(052) kadrodaki çizik üçken çantanın cırt cırtından olmuşa benziyordu benimkinde, belki sizdede aynı nedenledir. bende sadece kadro üst borusunda belli belirsiz çizikler vardı ve geri kalan bisiklet tertemizdi. 1.300 tl ye forumdan bir beyden almıştım. yanında iki suluk kafesi hariç bir şey almadım bu fiyatla. belki size aksesuar da verirse fiyat uygun gibi aslında. gidondaki çizik uzun bir gidon bandıyla kapatılır görünmez bile ve sele borusundaki ise nasıl halledilir bilmem fakat sonuçta değiştirilebilecek malzeme ve çok önemsemeyin derim efendim. bisikletin sıfır fiyatı 2200 tl gibi bişey ve Tiagra setli 9.5 kg ye yakın olan bir bisiklet için iyi bir fiyat. ayrıca ben bisikletimden çok memnunum, ah birde sürmeye adam gibi zaman ayırabilsem çok iyi olacak..

Alıp,kullanıp,yeni çizikler ekleyip hatıralar ve yaptığınız km.'ler ile gurur duyabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Dünkü turumuzda beklenmeyen bir arıza sonucu bisikletlerimizi araç arkası taşıyıcıya asarak getirmek zorunda kaldık.
Ancak defalarca kullanmamıza rağmen önemli bir sorun yaşatmayan taşıyıcı bu kez ciddi anlamda,neredeyse fasülye büyüklüğünde bir yeri
kadro üzerinde çizip boyasını yok etti maalesef. Ne yapsam diye düşünürken ana rengin siyah olmasından da faydalanarak siyah bir oje ile çizik yeri
iki kat boyadım.Şimdilik güzel kapatmış ve sırıtmadan duruyor bir kaç yıkamadan sonra hala rengini muhafaza ederse gönül rahatlığı ile herkese öneririm.

@kutlucan eğer işine yarayacaksa ruj bile olur :D

@kutlucan kullanmamak isabet pek tabii :D de mesele o değil, bisiklette çizik giderme

@ysnka83
Tabiki çizik giderme ama kız arkadaşımla alırken hatırlıyorum ojeler 1.5 tl falandı ucuz yani en iyisi o, rujlara bakmadım ama daha ucuz olabilir :D :D

Geri