Arkadaşlar çok tuhaf olucak ama salcano NG 750 HD bisikletim var ve bu bisikletle arkadaşlarım alıp ön veya arka kaldırıyor veya da kazıttırıyorlar bisiklete bi sorun olurmu ? şimdiden teşekkürler
Ön veya arka kaldırdıktan sonra yumuşak bir şekilde değilde sertçe yere indirirse jantlarının alt üst akort ayarı bozulabilir.Lastiklerinin kazınması ise lastiklerinin dişlerinin erimesine neden olur bu da lastiklerin ömrünü azaltır.
Şu yukardaki bisiklette gördüğünüz akord telleri ile örülmüş jantlar görüldüklerinden çok daha kuvvetlidirler, tekeri kaldır indirden pek zarar görmezler. bir buluş/ icat kabul edilir ve havacılığın gelişimindeki önemli aşamalardan olduğu söylenir. Uçmayı değil ama konmayı mümkün kılmıştır....
Bende yapıyorum sıkıntı olmadı hiç ama kontrolsüz yapılırsa maşaya zarar verebilirsini aniddn çektiğiniz için arka attırmak lastik için son derece kötü daha önce hep attırarak kısa sürede lastiği bitirm artık gerek kalmadıkça attırmıyorum
Doğru yerde doğru zamanda yapılırsa hayat kurtarır zaten bunlar, genellikle çoğu dağ bisikletçisi yapar zaten parkurda ön, arka kaldırma. Gerektiği yerde ikisininde aynı anda yerden kesildiği bile olur.