Scudo Sports

bisikletsiz antreman ?

nurullah memiş

Daimi Üye
Tepki
117
İsim
Cafer inmik
Başlangıç
1950—51
Bisiklet
Cube
merhaba arkadaşlar , edirne de okumaktayım ailemin yanına geldim 1 hafta-10 duracağım için bisikletimi getirmedim , burda da bisiklet var ama çok eski frenler yok gibi bişey hava da yağmurlu inegölün havasını bilenler bilir çok kötü kaskım kıyafetlerim hiçbişeyim yok , normalde hergün 30-50 arası sürerdim kondisyonumu korumak için ne yapabilirim evde ? 3 gün oldu hiç süremedim bişey de yapamadım :(

Scudo
Görünen o ki bisiklete binmemen için bütün bahaneler bir araya toplanmış.Vur kafayı yan gel yat 1 hafta.Arada o da lazım

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Barış TURAN

bisikletim burda olsa bi dakka durmam valla ormana dağa bayıra sürerim ama yapamıyorum çıldırcam :D hava zaten leş gibi inegölde , dinleneyim de etkisi olur mu işte kondisyonuma

@Birtan Kolburan

onu yapıcam en sonunda zaten ağrı oluyo ama yapıcak bişey yok

@Barış TURAN

kas kaybı yaşamam sanırım dimi 10 gün de

@nurullah memiş

Hocam bütün kasların erir 10 günde bunu duymak istiyordun sanırım işte bende söyledim :D.

@MertAG

etme deme onu :D squat filan yapayım bari hiç yoktan iyidir boş boş durmaktansa :D

@nurullah memiş

Bodyci falanmısın genelde bodyciler çok kafaya takar kendilerine stres yaparlar aha 1 gün antreman yapmadım bütün kaslar eridi falan bizim arkadaşlar vardıda öyle dakka başı aynaya bakarlardı bende onlara bakar bakar gülerdim :D.

10 günde bir şey olmaz yahu. Zaten 3-4 günden itibar çok ufak performans düşüşü oluyor onuda 1-2 günlük çalışma ile kapatırsın.

Kaslar biz dinlenirken gelişir zaten. Arada sırada 1-2 günlük dinlenmelerin faydasını unutmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Berkay*
@MertAG

bodyci olsam asıl o zaman takmam bisiklet nankör ya dikkat etmek lazım, dinlenme olsun buda napalım :D

@Recep M.

evet dinlenme çok önemli faydalı ama herşeyin fazlası zarar tabi , 10 günden sonra hardcore bi antreman şart :in:

Günde 5 set şeklinde 100 er kere çök kalk.Yagmurda binmediğine,bisikletini getirmediğine pişman olacaksın zaten. :)

acı çekmek istiyorum acı bacaklarım yansın istiyorum :D:D setler halinde yapıyorum peki aralarda 1er dakika dinlenme yeterli dimi, çok teşekkürler :in:

@Barış TURAN

:in::alkis:

Geri