Scudo Sports

Bisikletliye Yapılan Saygısızlık

@Kahveci doğru , işin bir de o yanı var

Scudo
@Kahveci Benim bildiğim bisiklet yolu olmadığında en sağdan gidilir karayollarında

Bu adamın ruh sağlığı tedavisine veya beyin nakline ihtiyacı var.

@E.E

Benim bildiğim de öyle. Lakin şunlara bir bakmanızı öneririm. :)

(link)

(link)

(link)

(link)

arkadaşlar hayvan tanımlaması yapmış,hayvanlara haksızlık yapmıyor musunuz? Hayvanlara sorsanız şeytan kim diye ? İnsan ,der. dahası döverim kafasını kırarım gibi şiddet uygulamaya kalkmayın derim, sizi düşündüğüm için çünkü o kadar manyak var ki, kimin ne olduğu belli değil..arkadaşların yazdıklarını okuyunca dehşete düşmemek elde değil.akıl sorunu mu var,ruh sağlığı sorunu mu ? biz nasıl insanlarla yaşıyoruz ? avrupayı ahlaksız diye eleştirirler ama ya biz ?biz de aile kavramı varmışmış..aman ne aile ne aile...niteliksiz çoğalıyoruz olan bizlere oluyor..

Aslında başlık "İnsana saygı" olsa daha yerinde olabilirmiş. Bunların bisikletliye değil canlılara saygısı yok. Bu öküzlere 50 kere de ceza yazsan yine çeker biraları sağa sola sataşırlar. Ülkede hukuk yok ki yerinde caydırıcı yaptırım olsun.

Not: Yorumumu küfür etmemek için uzattım.

Hee bir de o altındaki arabalar bunlara ait değil. Müşteri arabası bunlar

@Kahveci aslında e-5 gibi işlek bir yolun kullanılması çok mantıklı değil bence de ancak otoyol olmayan yolu otoyolmuş gibi gösterip ceza yazmak ancak türkiye de olur bence.

image.jpg Arkadaşlar bu insanların hayattaki tek amaxı arabadır ve hız yağıp insanlaron hayatını tehlikeye atarlar düşünce yapıları bu işte.

Başlığı ''Bisikletliye Yapılan Saygısızlık'' olarak değiştirdim. Lütfen yorumlarını yaparken forum kurallarını dikkate alarak yapınız.

Bak benim aklıma bi çözüm geldi .Forma cebinde sis bombası veya göz yaşartıcı taşıyacan böyle bişey olunca arabasına atıcan adamda kaza yapıp ölücek böylelikle toplum temizlenmiş olucak.

Edit:Yapamadı :(

İzlerken sinirlerim bozuldu. hödüğe bak yolda kendi halinde bisikletini süren adama laf atıp bağırıyor, o adamın yerinde olsam herşeyi göze alır karşılık verirdim.

araçtaki kişiler sıkıştırma yapmamış ,adamların canları sıkkın herhalde takılacak birisini arıyorlar idi ,bula bula bisikletçi arkadaşımızı buldular.
bisikletçi arkadaş oralı bile olmayarak onlara gereken cevabı bence vermiştir,
araçtaki insanların psiko- ruhları nedir ?
neden böyle bi işe kalkıştılar ?
bunlar işşiz oldukları içinmi sıkıntılarını böyle atıyorlar ,altlarında araç olduğuna göre pekte işşiz görünmüyorlar,

ne hikmet ise toplu şekilde giden bisikletlilere taciz olayları az olmakta ama yalnız isen yandın gitti.
aklıma köprü geçişi geldi,üsküdarda toplanıyor idik ,haremde bi araç polise rağmen korteje daldı, arkadaşların yaralanmasına sebebiyet verince vay senmisin yaralayan, araba hurda haline geldi ,polis hiç kimseye bi şey yapamadığı gibi, araç aynen karakola çekildi ,araçın camları tuzla buz edildi ,acelen ne kardeşim derler adama, plaka ise zonguldak plakası idi.

saygıdan bahseder isek sınıfta kalırız ,sürücülerin birbirine saygısı zati yok ,çok şahit olmuşumdur ,
istanbul gibi bir mega köyde eğitimsizler oldukça fazla ,bir şehirli gibi yaşamak nedir bunu istanbul halkı asla öğrenemeyecek
şehirli olmak yere tükürmemekten tutunda evinizde yüksek sesle bağıra bağıra konuşmamayı ve de müzik çalmamayı beraberinde getirir.
kaldırımda yürürken grup halinde isek kaldırımda dar ise karşıdan gelen bir kişiye yol vermek omzuna vurupta geçmemek,

kırmızı ışıkta geçen yayalarda var araçlarda .çooooooooooooook böyleleri,otobana çıkar karşıdan karşıya geçer ,ha anlarım adamın oturduğu yer evi karşıdadır ona üstten yayalar için köprü yaparsın .akıl gel bana takıl ,
kadıköy yakasında oturmaktayım ,evim tüccarbaşında minibüs yoluna sıfır,burada öyle güzel kaldırımlar yapıldıki bağdat caddesinden şahane oldu,dümdüz taşlar geniş geniş kaldırımlar ,her kaldırım boyunca koca koca taşlar kondu araç park etmesin diye ,
iyide yaptılar ,hasanpaşadan başlayın bostancıya kadar yoldan bisiklet ile gitmeye çalışın yandınız ,minibüsler kamikaze gibi önünüze kırar ,adamlar görmüyor bisikleti ,yoldan asla gitmem kaldırımdan giderim ama yavaş giderim yayalara çarpmadan sakin sakin sürerim ,bir gün olsun yayanın bi tanesi burada niye bisiklet sürüyorsun demedi .

bisikletlinin kullandığı yol e-5 değil yanyol arada bariyerler var dikkat ederseniz. e-5 te bisiklet sürmek kanunen yasak değil paralı yol olmadığı için ama işlek ve araçların hızlı gittiği bir yol trafiğin ve kendinizin güvenliği için e-5 e istanbul içinde girmenizi tavsiye etmem. istanbulu çıkarken büyükçekmece'den itibaren zaten başka yolda yok mecbur e-5 den devam ediyorsunuz.

Geri