bisikletli birini görünce ne yapıyoruz..??

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
675
siz yolda yürürken, altınızda bisikletiniz yokken yani, karşıdan bi bisikletli gördüğünüz zaman ne yapıyosunuz:D ?? şahsen ben bütün gördüğüm bisikletlilerle tanışmal v.s istiyorum ama olmuyo yapamıyorum:( .. mesela bugun üsküdardan harem e dooru koşarken bmx kullanan birini gördüm ama konuşamadım..heralde bu, bu sporu yapanların azlığından kaynaklansa gerek, her gördüğüm bisikletliyi sarılıp öpmek istiyorum:p :D ..ama en kötüsüde bizde bisiklet olmaması..bisiklet olsa belki tanışma şansı daa yüksek ama..neyse..iii bakın kendinize..:(

Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Kaskı olanlarla kaskı olmayanlara ayrı davranıyorum. Eğer ki kasklı bir bisikletçi görürsem bisiklete ve yüzüne bakıp tanıyım tanımadığımı düşünüyorum. Kasksız birisini görürsem bakmıyorum :D.

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
274
ben aldığımdan beri yaklaşık 3 haftadır işe bisikletimle gidip geliyorum malesef kasklı hiç kimseye rastlamadım henüz ama gördüğüm an bende muhabbet etmek isterim kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
ben ilk bisikletin markasına bakıyorum iyi bir marka ise devamlı ilgilenen biridir diye konuşurum ama herkezide durdurmuyorum herkez keyfine binebilir çünkü birde bisikletli bir insan görünce kardeşimi görmüş gibi seviniyorum :)

• Beğen

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
vallahi tanıdıksa zaten sesleniyorum duruyor eğer tanımıyorsan bisikletini inceliyorum...

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
379
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Ben adanada hemen hemen tüm bisikletcileri tanırım yakınsa konusuruz uzaktaysa bisikletlerin asaletine bakarım :)

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Benim burada görsem atlarım hemen ama nerdeeee...:)
Bir kere ellerinde bisilklet eldiveni olan birisini gördüm ve tanıştım. Bikaç kez gezdik hatta. Başka görmek nasip olmadı. Tüm bisikletçi arkadaşlarımı kardeşim gibi görüyorum. Her gördüğüm yerde konuşmak isterim.

Sevgiler...

• Beğen

mehmet_svm

Forum Bağımlısı
Tepki
419
Bisiklet
Sedona
Bende selam veriyorum,bazen ufak sohbetler yapıyoruz,bu arada zannedersem geçen perşembe akşamı Halil, seni Eyüp'te gördüm hızla geçtin yanımdan

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Bende yaklaşık 4 ay evvel tam teşkilat giyinmiş bir arkadaşı gördüm selam verdim ama konuşmak nasip olmadı.:D :D :D

• Beğen

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.425
ben bisikletli birini görünce dayanamam.ve bisikleti a'dan z'ye kadar incelerim.ama çaktırmadan incelerim:D eğer arkadaş asabi biri değilse küçük birde sohbet ederim:D ama şu ayrı meseleki gördüğüm her bisikletli bana ayrı bir keyif veriyor

• Beğen

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
vallahi en son yolda yürürken muammer halil ve ibrahim yanımdam ışık hızına yakın geçtiler aaa bizim arkadaşlar demeye kalmadı hepsi uzaklaştı...

esbike_gokay

Daimi Üye
Tepki
180
Ben gördüğüm 2 tekerlilere selam veremiyorum çünkü bu soğukta 2tekerli vasıtaya binen yok burlarda.

• Beğen

OzgurIskin

Daimi Üye
Tepki
215
Beylerbeyi-Kadıköy ya da Beylerbeyi-Beykoz hattı üzerinde kırmızı bisikletli, amortisörleri kırmızı bez parçasıyla örtülmüş birini görürseniz o ben oluyorum :) Beni görünce koşup öpmeye falan kalkışmayın, kaçarım :D

• Beğen

emsey229

Daimi Üye
Tepki
70
yavaşlayarak yüzlerine gülümsüyorum millet deli sanıyo :)

SECO 34

Aktif Üye
Tepki
89
hızlıysam elimi kaldırıp slm veririm yavaşsam giderim konuşurum ;)

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
bisiklet kullanan ile kullananan arasında çok fark var eğer gerçekten bu sporu ciddiye alıp kullanan kaskını eldivenin bisikletine bakarım ona göre selam veririm

• Beğen

Hasan Hakan Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.177
valla bende kasklı kasksız spor yapar tarzında üzerinde hoplaya zıplaya veya hadi bas koçum şeklinde binen herkese araba veya motor kulanıyorsam kısa kısa korna çalıyorum , bir de el sallıyorum napalım alışkanlık....
Kasksız ise bikletli isem araba veya motorda isem konuşacak ortam olursa yani durursa yada yavaşlarsa yanına yaklaşıyorum. bende alacağım yada bisikleti yeni aldım ama korkuyorum düşünce başınıza birşey olmuyormu diye soruyorum .... napalım can çıkmadan huy çıkmıyor:) :) :)

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
313
@kochakan@hotmail.com

Ben hemen kaskına ve giysilerine bakıyorum.
Eskiden kask takan, bisiklet giysisi giyenler ve MTB bisiklete sahipseler mutlaka tanımış olduğumuz bizden birileri olurdu, selamlaşırdık.
Şimdilerde ise şaşırıyorum, herkes kask takmaya başladı, bu anlamda gülümseyip geçiyorum.

seko123

Daimi Üye
Tepki
71
direk bisikletın usutndekı parcalar gozumu cekıyor ondan sonra içimden diyorumki kjeske şimdi bnimde altımda bısıkletım olsa:D