Scudo Sports

bisikletle yeni dünya rekoru 263km/s

Scudo
bisikletle alakası olmayan adam bisikletin pedalını çevirmeden piskletin kıcına bagladıgı hıdrojen tüpüyle hız denemesi yapar,ben böyle videolardaki amacı anlamıyorum yav

• Beğen
Tepkiler: burak1277
Şu, tepeden aşağı salıp kafayı gözü dağıtan arkadaşın bisikletinde motor yoktu sanırım. Motor olunca bence bisikletle hız rekoru olmuyor bu. Mantık dışı yani.

ufak küçük amaçlı roket ile o hıza ulaşmış ama nasıl lastik dayanıyor ona hayret

önemli olan düz yolda insan gücü ile hız yapmak rekor kaç acaba

@ahmetcan44

karbon fiberdne bisikleti amartisörün oradan parçalanıp ayrılmıştı onun rekoru ise 130larda bir şeydi yanardağın tepesinden iniyordu

bence bunun bisikletle alakası yok 2 tekerli bir roket hız rekoruru çinde bir bisikletle arkadaşın dediği gibi 130 kadar çıkmış sonra amortisör kopmuşdu (ama rock shock olasaydı kopmazdı :D ) değer rekorda 230 önünden özel yapım kamyon benzeri bir araç gidiyordum sadece rüzgarı yani airodinamik için hiçbir destek almadan pedal gücüyle 90 km hızdan 230 km hıza çıkmış ama 3 aynakol vardı

konu başlığını görünce birşey çıkıcak zannettimde bunun motorsikletten ne farkı kaldı şimdi

@murataslan

Katılıyorum. Kas gücü olmadan mantıksız.

Geri