Scudo Sports

Bisikletle Uludağ Zirve Tırmanışı (Eskişehir - Bursa - İstanbul ekipleri)

Scudo
@eYa

şu kaçırdığım vapur olayı olmasa idi daha rahat hareket edebilirdim.yüksekliği ölçerizz be yawww:D

@hızlı

Abi yahu ayrılmasanız daha rahat inecekmişsinizdi. Vapur nasılsa kaçmış :D Neyse bakalım hayırlısı. Artık İstanbul ekibini Eskişehir'e bekliyoruz

Bu arada taze haber :

Elman

çok güzel gezi olmuş efrahim..tebrik ederim sizi.

gökhan sen hala eskişehirdemisin..insaf be 10 yıl oldu hala gitmedin.. (:)

• Beğen
Tepkiler: eYa
@Altu

Sağolasın Altuğ. Teşekkürler.

Gökhan halen Eskişehir'de. 10 yıl oldu mu yahu :eek: :D Gitmeye de niyeti yok gibi fırsat bulsa hep burda :)

@boreas.oti

Elman'a bu isteğimizi ilettik ama hala bir etkinlik yok. Serhat Bursa'da. O'na ulaştırılabilse güzel olur. Ama zirvede ayrıldığımızdan beri Serhat Bursa'da olmasına rağmen O'na ulaşan yok :(

Yarın Bursa'dan ayrılmayı düşünüyorum:rolleyes: . Ekipten bi haber çıkarsa inş. eskişehire fotoğraflarla dönücem .

Serhat inşallah Bursa ve İstanbul ekibi bi güzellik yapar da fotoğrafları sana ulaştırır Bursa'da iken :(

Yahu zirveden beri dudak çevrelerim kaşınıyordu meğersem su toplayacakmış. Tüm dudak çevrem su toplmaya başladı. Neyse bakalım hayırlısı olsun o kadar.
Hiçbir şey kolay değil. Maddi ve bedeni fedakarlık yapmadan Eskişehir'den büyük zirvenin mümkünatı yoktu zaten.

Halimize çok şükür. 10 liralık bagaj kırığı, 50 liralık aynakol yamuğu (sanırım düzeltilebilecek), dudak çevresi bir kaç su toplaması ise atlattık. :)

@hızlı

Cevap grikartal :D :D

yaw arkadaş toplu olarak bir resmimiz var,ben tam kaskımı giyerken çekmiş pozisyona bak :boese157: :boese157:
gelsin ben yapacağımı bilirim ona:ci: :Skull-175

@hızlı

Grikartal'da 12 kişinin de bulunduğu çok güzel bir poz var Niko, merak etme ;) İnşallah yayınlar

@eYa

grikartaldan da bana bi haber gelmedi.. kablo bulabilmişmi?

fotolar çok güzel çevsad ekibi çok iyi, zafer bursaya gelince seninle zirve yaparız :D :D

@eYa

eee , zirveyi hedefliyosan bi takım şeyleri göz almak gerekli. uludağın zirvesi 60 ytl ye değişilirmi. ben bisikletimi orada bırakacağımı bilsem yine çıkardım. keşke kondisyonum yerinde olsaydı da bende gelseydim. :( :(

bisiklet dediğin nedir ki yani. yine alınır. daha iyiside alınır. herzaman dost bulunmaz. ama dostlar çabuk kaybedilir.:rolleyes:

Geri