Scudo Sports

Bisikletle Rumeli Kavağında Balık Keyfi(09.mart.2008-pazar)

sevgili doğa ve pedal sever dotlarım

bu turumuzuda yine harika bir şekilde,bol motivasyonlu ve kazasız bellasız bitirdik.

hepinize teker teker teşekkür ederim,sizlerin katılımları ile harkulade bir olaya hep beraber imza attık.

yeni turlarımızda görüşmek ümidiyle herkese bol pedallı günler dilerim.

Scudo
Selam Grup,

Pedalsesi ve Bisikletforum dayanışması ile gerçekleştirdiğimiz Organizasyonumuz yine çoook keyifli geçti.Beşiktaş'da 30-35 kişi buluştuktan sonra Sarıyer'e doğru pedal bastık.:) Çayırbaşın'da uscuuk molası ve temininden sonraaa:p yolda ATV ile röportaj yaptık.Ama şu ana kadar yayın hakkında görüntü alamadık.:rolleyes: Sonrasında Belgrat'a girdiik sağolsun arabayla gelen sevgili Hacer mangal,2 kilo tavuk kanat,kömür,meşrubatlar getirmişti,tabiii bendee küftelerıııı beaaa:D Neyse farkında olmadan jandarma kulubesinin yanına sofra açmışızzz:cheer:Jandarma başçavuş geldii konuştuuk,eksik olmasınlar uzlaştık bize izin verdilerrr tüm lüplemecelerii orda gerçekleştirdik.;) Lüpplemece sonrasıı isteyen arkadaşlarımızla off - road ekşıın yaptıık ve sonrası toplanıp çaylarımızı yudumlayıp geri döndük:) Gezimize katılan,emeği geçen,güler yüzünü eksik etmeyen tüm pedalseverlere, paylaşımlarından dolayı ve çektiği güzel resimlerle günümüzü ebedileştiren sevgili Kemal ve diğer dost,arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Birlikte Nice Renkli,Keyifli Gezilere hep birlikte inşallah:60: :winkenlux .........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Eve geldiğimde yaklaşık 110 km olmuştu :) süper bir geziydi herkese teşekkür ediyorum..Arayı fazla soğutmadan gezinin tekrarlanmasını istiyorum :)

Ne Diyelim :)

Guzeldi
Hostu
Harikaydi

Harkuladeydi
Uzundu
Ama Zevkliydi

Artik bu son tur olmaz devami gelir

Yenisiyle tekrar bulusuruz ve bu safer 50 yi nasip ise buluruz

Gonul veren herkeze

Bu arada Herkez Sucuklardan nasiplendi diymi ?

Ayrica Turk Jandarma Kuvvetinede Tskler Bize BAhcelerini actiklari icin :)

Gelen bütün arakdaşlarıma, ve organizasyonu düzenleyen herkese çok çok çok teşekkürler. Koray'a katılıyorum, arayı soğutmayalım diyorum!

;)

Arkadaslar hayatımın en güzel günlerinden biri dündü .Çok eğlenceliydi.Bir cok yeni arkadasım oldu tesekkürler.En yakın zamanda görüsmek dilegiyle.

Ben de o gün oğlumu alıp ormana geldim. Nerden bileyim jandarmanın bahçesinde olacağınızı? Çok dolaştım ama grubu göremedim. Bir kaç saat oğlumla oynadık, sonra da Mecidiyeköy tarafına gittik. Akşam sahilden dönerken grupla karşılaştık. İyi eğlenmişsiniz. Çocuk bakmak zorunda olmasaydım, katılmak isterdim. Zaten bisiklet artık ormanda duruyor. Buralara gelen olduğunda, buradan katılıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
geldiğinde keşke irtibat numaramdan beni arasaydın özgür ağbi,ama kısmet başka sefereymiş

@hızlı

Telefonundan cevapsız çağrılarına bak, 0505' li, göreceksin :):D

@gizer

Dostum 1 daha ki seferee:) telafi ederızzz beaaa:D ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: gizer
baktım gizer ağbi haklısın,orman içinde ekşın yapmak için çıkarıp sırt çantama koyduğum esnada aramış olmalısın.
bir dahaki sefere telafi sözünü verdikkkk ;)

• Beğen
Tepkiler: gizer
İtiraf ediyorum sabah geç kalktım.Yola çıkdım.Beşiktaş' a kadar geldim ama sezenun (benim için) ilk turu olduğu için daha ilerisini gözüm kesmedi.Sanırım tek olmamın dez avantajı bu.Ordan geri döndüm.Çok pişmanım ama bidahaki sefere mutlaka bende orda olacağım.Gerçekden çok güzel bi tur olmuş.Pedalınıza sağlık.

@hızlı

Hiç önemli değil. Daha sonra görüşürüz. Zaten ben arabayla gelmiştim. Yanımda oğlum vardı. Sadece sizi kısa süreliğine görmek istemiştik o kadar. Bisikletimiz de yoktu. Çok eğlenmişsiniz. Sevindim.
Görüşmek üzere.

Geri