Yeter kardeşim artık bak tekrar söylüyorum yeterrrr. İçimiz dışımız görüntü, görsel oldu. Eline bi ekşın kamera alan felliniliğe soyunuyor. Artık tat vermiyor. Yapmayın şunu. Hele bir de motorcu tayfasının her olaydan bir mağduriyet çıkarma ekşın kameracılığı varki akıllara zarar. Yani bıkmadınızmı layklanma isteğinden, yani bıkmadınızmı incir çekirdeğini doldurmayan görüntü kirliliğinden. Nedir amacınız. Artismi olmak istiyorsunuz. İlgi şeyimi oldunuz. Anlayamıyorum. Bazı şeylerde özelinizde kalsın. Yani kendi aranızda yaşayın. Tamam artık dünyada yapılması gereken herşey yapıldı. Her ekşınlı işe bir el atıldı. Uzaydan paraşütle atladılar, kutuplara gittiler, dağlardan bisikletle jet hızıyla indiler. Artık merak uyandıracan birşey kalmadı. herşey olağan ve banal. Tamam bir 40 yıl önce olsaydı kamera ile bir şeyler çekmek önemli olurdu. Ben mesela şimdi hayatta olmayan bir döneme tanıklık eden insanları filme çekmek isterdim. Artık onlar yok. Ama her gün bir milyon bisiklet görüntüsünün yüklendiği bir sosyal ortamda seninkinin kıymeti harbiyesi nedir. Öğrenebilirmiyim.