Scudo Sports

Bisikletle Günlük Olaylar (video)

Bugraacik

Forum Demirbaşı
Tepki
753
İsim
Buğra Açık
Bisiklet
Carraro
Günlük Olaylar'ın 8. serisinden herkese selamlar.
Her zaman ki gibi günlük turlarda başıma gelen ve kamerama yansıyan birkaç görüntüyü sizlerle paylaşıyorum. Ek olarak bisikletli bi abimizin polisle olan ufak tartışmasını en sona ekliyorum.

Her zaman yorum ve önerilerinize açığım.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Scudo
@Birhan K. Bisikletli bi adamın aracını çekiyorlardı, özeti budur :)

@Kovalski ruble sesim fazla yüksek değil ne yazık ki, onun dışında vloglarımda dış ses ve kendi sesim mevcut hocam :)

• Beğen
Tepkiler: NoIde4
Yeter kardeşim artık bak tekrar söylüyorum yeterrrr. İçimiz dışımız görüntü, görsel oldu. Eline bi ekşın kamera alan felliniliğe soyunuyor. Artık tat vermiyor. Yapmayın şunu. Hele bir de motorcu tayfasının her olaydan bir mağduriyet çıkarma ekşın kameracılığı varki akıllara zarar. Yani bıkmadınızmı layklanma isteğinden, yani bıkmadınızmı incir çekirdeğini doldurmayan görüntü kirliliğinden. Nedir amacınız. Artismi olmak istiyorsunuz. İlgi şeyimi oldunuz. Anlayamıyorum. Bazı şeylerde özelinizde kalsın. Yani kendi aranızda yaşayın. Tamam artık dünyada yapılması gereken herşey yapıldı. Her ekşınlı işe bir el atıldı. Uzaydan paraşütle atladılar, kutuplara gittiler, dağlardan bisikletle jet hızıyla indiler. Artık merak uyandıracan birşey kalmadı. herşey olağan ve banal. Tamam bir 40 yıl önce olsaydı kamera ile bir şeyler çekmek önemli olurdu. Ben mesela şimdi hayatta olmayan bir döneme tanıklık eden insanları filme çekmek isterdim. Artık onlar yok. Ama her gün bir milyon bisiklet görüntüsünün yüklendiği bir sosyal ortamda seninkinin kıymeti harbiyesi nedir. Öğrenebilirmiyim.

@mehmetsunu Insanların hatta boşverin insanları benim hoşuma giden, yaparken keyif aldığım ve her bi saniyesinde mutluluk duyduğum şeyi yaparken, bu sizi neden rahatsız ediyor? Insanlari veya beni kendiniz gibi görmeyin. Siz ne de olsa her şey yapılmış ben yapmayayim diye yaşıyor olabilirsiniz, ama ben veya diğer kanalı olan arkadaşlar öyle değil. Belki boş zamanlarımızı değerlendiriyoruz veya tamaen keyif aldığımız bir seydir bu. Ben şurada 2 ay sonra asker olacağım ve emin olun gidene kadar elimden geldiğince video atacağım ve siz de buna karışamayacaksınız. Keyfiniz istemiyorsa ''izlemeyin.'' Size buraya gelip bilmem kaç bin mesaj yazmışsınız yazma artık diyen biri oldu mu? Insanlari koyun gibi görmeye iyi alıştınız. Şunu yapmayın, bunu yapmayın, ne gerek var. Size bu mesajı yazmak yerine sadece 'IZLEME' yazıp bırakacaktım ama büyük ihtimal siz onu idrak edemeyecektiniz.
Ama belki sizin icin daha kolay olur: Izlemek zorunda değilsiniz. Video olduğunu görünce BACKSPACE veya CTRL+W yapabilirsiniz.

İstemeyen izlemesin kardeşim bu kadar basit, durup dururken ne diye sataşıyorsun insana? Size mi soracak video paylaşırken.
Video içerisinde yanlış bir hareketi olursa fazlasıyla eleştiriyoruz zaten.

Arkadaşın videosunu henüz izlemedim ama bu tip vlog denilen günlük olaylar vb videolar diğer kullanıcılara tecrübe kazandırır.

Askerde ilk gün elinize yüz küsür emirin olduğu bir kağıt imzalatırlar onu yapma bunu yapma vs vs. O yüz küsürlük liste ilk yayınlandığında 10-15 maddelikmiş ve zamanla farklı örnekler çıktıkça 100 e ulaşmış. Bu videolardan da farklı tehlikeler ve tecrübeler kazanmak zevkli ve yararlı olabiliyor.

Beğenilmeyen bir videoyu kimse de izlemek zorunda değil ama keşke herkesin imkanı olsa da kaliteli videolar üretebilse. Beğenmediğiniz videolara disklike denilen yöntemi uygulamaktan da çekinmeyin.

@Gökhan Akkaya Bunu hiçbir şekilde anlatamıyoruz hocam ne yazık ki. Dediğiniz gibi sanki zorla dayatarak izlettirmişim gibi davranıyor.

@ersinnsahin Haklısınız hocam, ben yaptığım hataları koyuyorum ki dostlarımın başına gelmesin dikkatli olsunlar diye hassasiyet sağlamaya çalışıyorum. Ama bazı arkadaşlar havuza bisikletle atlayan kişiler yerine benim gayet normal attığım videolara laf etmeye çaba gösteriyorlar.

Geri