söyleyeceklerim hep yazılmış ama olsun burada tecrübelerimizi paylaşmak için varız değilmi
bisikletini sev ve onunla vakit geçir arkadaşların olmasada tek başına sırt çantanı alıp yolun seni götürdüğü yere git antrenmanlara fazla ara verme en max 1 hafta vaktinin darlığını bahane edip yatma en azından kısa sert ant. yap.
yüksek kadans çevirmeye bak şahsen ben arkadaşlarla yol alırken genelde rublede hepsinden bir dişli büyük çevirirdim beni garipserlerdi ancak bu şekilde uzun vadde çabuk yorulmassın.
bisiklet üğzerinde uzun süre sürüş yap 6-8 saat tabi sert çıkış ve tırmanışlardan kaçın bu seni 1 hafta yatırır ancak dayanıklılığını acayip arttırır.
düzde kendini biraz açtıktan sonra ort.500 km, bulunduğun yer müsaitse tırmanışa sar örneğin ben sakaryada yaylalara çıkardım buda seni 1 hafta yatırır ancak sonuca sen bile inanamayacaksın önrğn ort.30 km si tırmanış total 80-100 km bi antrnmn çıkar.
sonuç olarak işin sırrı antrenmanda sıkı çalışırsan iş sadece rüzgarın müsait oluşuna kalıyor duvara karşı çevirirsen 15 tempoya bile şükrettiğin anlar olabilir.
hepsi tecrübeyle sabittir saygılar.