Scudo Sports

Bisikletle Avrupa turu

Tepki
5
bisikletle avrupa turu yapmayı dusunuyorum haziran gibi baslayacağım 2 ay gibi bir sure de avrupayı turlucam yanlız su anda tek kişiyim yanıma 1 veya 2 kişi arıyorum ilgilenenler olursa cevap atabilirsiniz. tam planı belirtmedim cunku yanımda gelicek olanlara gore deişebilir.

Scudo
Bu konuda bir sürü soru var? hangi ülkelere gideceksin? vize işini nasıl ayarlayacaksın?

• Beğen
Tepkiler: emre güven
yaş 19 genetik okuyorum turu 1-2 ay gibi bir sure olarak dusunuyorum gidilecek ülke olayını bana katılıcak kişilerle tartısmak daha uygun olur ama belli baslı fransa almanya hollanda belçika italya gibi dusundum tura italyadan baslıcam ordan yukarıya doğru turumuz biticek daha once yurt dısına bikaç kere gittiğim için vize işi cok sorun olmaz zaten schengen vizesi olacağı için ve italyadan alıcağımız için buyuk bir problem değil.

hmm:p ilgimi çekti. iletişe geçsek konuşsak senle güzel olur. nasıl iletişime geçeriz:)

geçmişte 12 günlük-1950 km bir Avrupa turu kariyerimiz var.
tur başlangıç tarihi, güzergah ,kamp yerleri konusunda çalışmaların varsa,ayrıca günlük kaç saat - km koşulacağı,
şehirlerde nelre yapılacağı konusunda ayrıntılı bilgi gönderirsen memnun olurum
nboran1@hotmail.com

hocam bende böyle bir tur düşünüyorum.hatta para biriktirmeye başladım bile.bi aksilik olmazsa katılmayı çok isterim. e-posta adresim veliekim@hotmail.com buradan detayları konuşabiliriz

Geri