Scudo Sports

Bisikletinizin markası

btwin triban 5 black yol
geotech oxy mtb

Scudo
@MehmetAli07

Burası bir forum, sohbet ortamı yaratmak için veya en çok hangi markaların tercih edildiğini öğrenmek için bu başlık açılmış olabilir. Ayrıca bisikletin markasını yazınca ne oluyor demişsiniz de imzaya yazınca ne oluyor ?

@Furkan Çınar

Akşam akşam güldürdün, iyi tespit :)

Geotech Typhoon C70 (sanki C50 veya C60 serisi varmış gibi seri üretimi çağrıştıran bir numara bu; internette sadece benim bisikletin fotolarını bulabilirsiniz başka bir örneği yok)

Peugeot Mosaique var bende sağolsun benden büyük bisiklet tek tük sorunlar haricinde sorunu yok..

@Furkan Çınar

ben sadece bir eleştiri yaptım canım. :) burası bir forum evet bilgi paylaşımı yapıyoruz. bisiklet hakkında gayettte faydalı bilgiler paylaşılıyor.
canım kardeşim ''konuyu açan arkadaş en çok hangi markaların tercih edildiğini öğrenmek için açmış olabilir'' diyorsun ya, neden açtığını soran kişiye cevap bile vermemiş, zaten takip etmiyor 2. sayfadan bunu anlayabilirsin. hatta forumdan üyeliği maalesef...
yine onun adına konuşup ''belki sohbet ortamı olsun diye yapmıştır'' diyorsan bunda haklısın. lakin yedi sayfadır bir arkadaşımızın hoş bir benzetmeyle topal martı adını koyduğu bisikletine ''adı topal martı mı? evet topal martı'' sohbetinden başka bişey yok.
imzama neden bisiklet marka ve modeli yazdığıma gelince:
çünkü bir yere yazı yazdığımda insanlar bisikletlerim hakkında bilgi sahibi oluyorlar ve böylece o bisikletler hakkında soru sorabiliyorlar. normal sayfadan veya özelden yazarak bilgi paylaşımı yapabiliyoruz.

@MehmetAli07 7 sayfadır ondan başka bir şey yok dediğiniz topal martı ifadesi sadece üç mesajda geçiyor.

Geri