Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında, 1. Etap, Mersin - Antalya

@özgür bağdatlıoğlu

Doğrusu olaya çok farklı ve güzel bir açıdan bakmışsınız, teşekkür ederim Özgür bey. Haklısınız bu gibi durumlarda ailelerin büyük direnci oluyor ve çoğu zaman da aşmak mümkün olmuyor ne yazık ki...

Scudo
Hocam inanmıyorum Taşucundan da geçmişsiniz =) Biz 3 haftaya kadar orada oturuyorduk 11 senem gecti ve gercekten cok güzeldir.. simdi edirdedeyim orda bisiklet turu yapmak nasip olmadı ama edirne yunanistan yapacagım ins.. kafaya koydum bile.. bir du karabük te üni okuyorum karadeniz turu da istiyorum. ama hiçbiri mersin turu gibi olamaz. mersin mükemmel biryer hocam değil mi =) :)

@Göktuğ ÖZEL

Haklısın Göktuğ kardeşim, güzeldir bizim buralar... Edirne'de EBİS topluluğu ile tanışmıştım bu turda. Çok güzel geziler ve faaliyetler yapıyorlar, tanışmanı isterim. Yolun açık olsun, keyifli turlar... :in:

• Beğen
Tepkiler: Göktuğ ÖZEL
@faruk ''kücükyalı''

Çok daha güzel yolculuklarda, anılar dolsun heybenize Faruk bey... :)

@Cüneyt Şanlı

Afiyet olsun Cüneyt bey... :) Haklısınız, çok güzel yerler ve pedal çevirmesi de çok zevkli... Sizin de yolunuz açık olsun. :in:

Ahmet Bey yazılarınızı güzel fotoğraflarla desteklemeniz çok hoş olmuş.bu aralar tur hikayeleri okuyorum.Ben gezmiş gibi oluyorum aynı.

@revan55

Teşekkürler, bu işler böyle başlıyor, önce turları okumayla... :)

düşünüyorum böyle bir turu ama yanıma arkadaş bulamıyorum,inşallah yakın bir zamanda tek başıma gerçekleştiricem... :) ayağınıza sağlık harika bir tur olmuş bence...

@bülent samsunlu

Haklısınız Bülent bey, çoğu kişi yoldaş bulamamaktan ötürü hayallerini öteliyor maalesef... Size şimdiden iyi yolculuklar dilerim... :in:

@ulaş kaya

Evet, her etap farklı Ulaş bey... :) Beğendiğiniz için de teşekkür ederim.

@adem er

Rica ederim Adem bey, turun amaçlarında biri de paylaşımdı... :)

Bu paylaşımlarınızı benim gibi 40'ını geçmiş bisikletseverlere cesaret veriyor. Ayaklarınıza sağlık.Çok güzel bir faaliyet.:)

@M.Cevat Bayhan

Ne mutlu bana, cesaret arttıkça yollarda karşılaşma ihtimalimiz de artıyor Cevat bey... :) Yolunuz açık olsun... :in:

Geri