Scudo Sports

Bisikletimin suluk yerini çalmış

Scudo
Murat abi sen üzülme benim suluğu vidalarıyla kargo ile yollarım...

Cinliye bulaşma abi şuan onlar orda daha kalabalıklar,kaçaman maçaman Türkiye´ye sağlam gel sağlam turlara gidecez... :D

@Görkem06

konu kapatilabilir :)

Fotoğraf bulunamadı. geçmiş olsun arkadaşım senin gene suluk iyi benim jantlar,sele bi kadro kalmıstıı ama ALLAH tan arkadaşlar saka yapmıs oturup aglacaktım benim bi deli kadir diye bir arkadasım var ALLAH RAZI olsun ondan.. bisikleti bi gördüm havale geçirecektim....hehehehe sana geçmiş olsun arkadasımm...

Deli Kadir le tanismayi ve pedallamayi cok istiyorum :)
Gecmis olsun :D

Gecmis olsun, suluk deyip gecmemek lazim ben gecen gun Bontrager'in Carbon olanindan gordum $ 69 + vergi, buyuk toka gibi birseye $ 74.69 vermek cok koyar adama.

geçmiş olsun bu bişi değil çarşıda 14-15 yaşlarında bir çingene bisikleti altımdan almaya kalktı zor kurtuldum ne olacak bu hırsızlık olayları bilmiyorum allah belalarını versin mi diyim allah hidayet versinmi diyim ne diyim bilemedim

bisikletini almadıklarına şükür etmen lazım bu durumda yapılacak pek fazla bir şeyde yok zaten malesef ülkemizde bu tür 2 ayaklı yaratıkların yüzünden bisiklet sporundan azda olsa soğuyoruz geçmiş olsun.

Benim de arka flaşörü çalmışlardı. Aparatı uzun süre sele borusunda durdu.
Artık flaşörü neresine takacaksa?

• Beğen
Tepkiler: murty
@murty

Şükret haline kardeş 1 haftada mahallemden 6 bisiklet çalındı artık bisikleti evin koridoruna bile değil direkt evin içine koyuyorum :)

hırsızlar çevre kirliliğinden başka birşey deyil. gecmiş olsun beterin beteri var

Geri