aytacaltay
Aktif Üye
- Tepki
- 294
- İsim
- aytaç
- Bisiklet
- Kron
Merhaba, gecen sene aldigim hic bir sorunla karsilasmadan 1 sezon boyunca kullandigim kron xc150 bisikletimi sattim. Ancak sattiktan sonra icimde bi huzursuzluk olustu icimden bir ses surekli yeni bisiklet almam konusunda bana baski yapiyor
ben normalde mtb ciyim gene mtb almak istiyorum ancak bir yanim mtb derken diger yanim xc150 yi kac kere araziye soktun yeni mtb alsan onuda fazla sokmayacaksin her yer beton buraya katlanir bisiklet gider diyor bu konuda tam anlamiyla ikilemdeyim btwin markasi hosuma gidiyor tilt 500 yada rockrider 520 dusunuyorum. Tilt 500 benim gibi 100 kiloluk ayinin altinda komik gorunecek ama cok pratik bir bisiklet rr520 ise benim icin iyi bir mtb, sizce nasil bir yol izlemeliyim mtb de harcadigim kondusyonu katlanir bisiklet olan tilt 500 de de harcarmiyim yani katlanir bisiklet spor amacli olarakta kullanilir mi? Ayrica unutmadan ekliyeyim katlanir bisiklet al,aya karar verirsem bu sefer tilt 120 ile 500 arasinda kalicam biri 900 digeri 1300 tl ve arada sadece 1 vites fark var.