Scudo Sports

bisikletimi kırmışlar

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
apartmanın bisiklet park yerinde dururken bisikleti çalmaya çalışmışlar.
aynakol üzerinde hasar rubledede aktarıcılar hassaslığı gitmiş sağ fren kolu tamamen kopmuş sol kol hasarlı (arka vites makarasıda hasarlı) kilit hasarlı vites kolu hasarlı sele borusu, gidon, kadro çizikler var :S ayrıca park ayağıda kırık jantlarda az hasarlı gibi gidon vidalar gevşetilmiş kilit çıkartılmaya çalışılmış.(bisiklet salcano nova)
daha önce yaz tatilinde 2 kez kilit kırılmaya çalışılmıştı kilit değiştirmek zorunda kalmıştım.2 yıl öncede kilitli bisikletimi çalmışlardı ne yapmamı önerirsiniz bisikleti evede çıkartamıyorum.

Scudo
bodrum katında size ait oda/depo benzari bi yer varsa orada saklayabilirsiniz. Ben depomuzda saklıyorum :)

@emircan Başbuğ06

Bu arada cepten mesajlaşıyormuş gibi tek kelimelik "evet", "hayır", "yok" gibi cevaplar atmasak iyi olur. Forumlardaki iletişim düzeni için bu şart. Yaşınıza veriyorum ve daha dikkatli olursanız forumdan daha iyi faydalanırsınız ;)

benim en çok korktuğum şeydir. daha önce bianchi, ki benim için çok değerliydi, çalındı bodrum katından. zincirle bağlıyordum! öyle bisikletler var ki adam elinde alyanla gelse bir 600-700 liralık parçayı alıp götürür 10 dk da.

bencede bodrum,yada mutlaka eve cıkarmalısın 9 kat taşısan bile..

zaten bodrumda duruyodu apartmanda kamerada var kim yaptı bilmiyorum ama kamera apartman giriş kapısının önünde bisikletin olduğu yerde yok yani bisikleti adam alıp götürseydi kim olduğunu anlardım ama bu durumda zor

balkondan ip sallamalı bir düzenek yap..koşarak eve çıkıp yukarı çek :) saçma biliyorum ama birçok buluş, başta saçma gelir :)

zararlar 2 tane fren kolu(20 tl-tellerle beraber) 5 tl kilit 60 tl ruble-aynakol-zincir-aktarıcı makara zararı 5 tl zil 15 tl akord tel gerginliği falan + 10 tl gidon
115 tl gibi zarar hesapladım tahmini zaten biraz küçük geliyodu yazın yeni alcam galiba drag blade hakkında ne dersiniz

Arkadaşım geçmiş olsun. Bence, bisikletin olduğu bölgeye sahte güvenlik kameraları var, ondan tak. Pille çalışıyor. Monte ediyorsun, hareket sensörü de var, hareketi algıladı mı harekete doğru dönüyor.

geçmiş olsun eviniz müsait ise evde barındırın hem bisikletiniz içinde daha iyi olur.

Eve çıkatacaksın, başka şansın yok :/

Geri