Scudo Sports

Bisikletimi aldım :) Whistle Miwok 1053V

@cinosantancero

Evet elcikler biraz sert ve eldivensiz kullanmak biraz rahatsız ediyor.

@tevfik saka

Evet kilo 14.5 kg. civarı. Başlangıç seviyesinde bir kullanıcı olduğum için çok rahat koşullarda başlamak istemiyorum. Ama ileride kiloyu düşürmeye çalışacağım.

@mehmet sevinc

Kilo sorunum var ondan mı bilmiyorum ama sele biraz rahatsız etti. Ama bir süre sonra alışacağımı düşünüyorum.

Genel anlamda henüz bir kere kullanabildim.
Ama bisikletimden memnunum hamlığım ve yeni olmama bir de kilo eklenince rahatsız olduğum konular oldu tabii ki..Ama ben bunlara hazırlıklıydım ve bekliyordum. Yarın tekrar çıkıcağım ama ilk izlenimlerim konfor dışındaki konularda gayet menunum.

Bazı konuların beni rahatsız etmesine de razıyım.. Zaten yeni başlayan biri olarak konforu çok fazla istemiyorum. Belki daha sonra...

Yorumlar ve dilekler için herkese teşekkürler..

Scudo
Kırmızı ve beyazın harika uyumu.Çok beğendim bisikletii.Kazasız sürüşler.Elinizden eldivan başınızdan kask eksik olmasın...

Elciklerden bahsetmişsiniz...Bende yeni aldım bisikletimi.Elcik olarak yumuşak olsun istedim...Onlarda benim istediğim gibi bir elcik taktılar.Setlaz markası...Gormek isterseniz bisikletimin resimleri var burda 1.ci sayfada...Başlığı yazıyorum buraya Kron XC 4000'in Son Hali(Benim Ferrarim:)))ve Eski Emektarım Bisanım(Mercedesim:)) burdan elciklerin yakın plan resimleri var.Rahat kullanışlı pişman olmazsınız...Bir fikir olur size...

• Beğen
Tepkiler: Enis Ünalmış
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Whistle kadrolari her zaman begenmisimdir. Fiyat gayet uygun. Senin adına çok sevindim.....

• Beğen
Güzel seçim yapmışsın,hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler..:D

• Beğen
hayırlı olsun bende 1052 yada 1051v alacam bu ayın 15inde çok güzel orta seviye bisikletler :)

Geri