Scudo Sports

Bisikletime Nasıl Bir ŞıMano Almalıyım

Tepki
109
Öncelkle arkadas bısıkletımın resmı asagıda yasım 14 ve suan bı ıste çalışıorum bısıkletıme sımano almak ıstıorum tavsıye ettıgınız varmı anlamıorum fazla

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: çağatay sakin
Scudo
hmm teşekkurler ne kadardır acaba? bide snle konusmak ıcın fln emaıl adresını verırmsn bana

O kadroya acera arka aktarıcı için kadro kulağı müsait değildir... Sanırım sadece Shimano Tourney olur...

eğer olursa elimde temiz bir tane var...

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Sarıcık
BUda Şimdiki Şımanom Ama DEgiştircem YARDIM EDİN LÜTFEN!! rublem 7 dişli Arkada Jant Kapaklarını göruorsunuz onları cıktı öle zannetmeyın

(link)
(link)

dediğim gibi senin kadroya sadece Shimano Tourney olur... Acera ve diğer modeller için kadron müsait değil...

Sıfırı bile çok ucuz. Erdoğanlar bisikletten internet üzerinden alabilirsin...

sıfırı 15-20 tl arası,o attırıcı shimano deilki no name(markasız). alırsan farkı görürsün,o attırıcıya göre sana kral gibi gelir :)

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Sarıcık
benim bisikletin arka attırıcısı uyduruk markasız arkadaşlar yokuşu iyi bir şekilde çıkarken ben bisikletten iniyorumm sizce shimano nun hangi modelini almalıyım.

Arka aktarcını değiştirmenle yokuş çıkmanın uzaktan yakından alakası yok.Tüm olay bacaklarında biter.Bir de bisikletinin esnemezliği ve toplam ağırlığı önemlidir.

Geri