Scudo Sports

Bisikletim!

Scudo
Donanım kabloları da gri :D o yüzden yakından bakınca uyum sağlıyor :D

Hayırlı olsun, zamanla daha iyilerine sahip olursunuz inşallah. Kazasız belasız bol pedallar..

• Beğen
Tepkiler: Melih Bilen
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Yalnız fotoğrafta biraz gariplik var:Sele,masa demirine monte edilmiş gibi duruyor:eek:

• Beğen
güzel bisiklet hayırlı olsun ama arkadaşlarında dediği gibi kablolar hernekadar gri de olsa siyah sele daha güzel yakışır ayrıca kablolarıda siyah yaparsın daha da iyi bir görünüm olur benden tavsiye ;)

sade güzellik renkte canlı tebrik ederim kazasız sürüşler ellerine sağlık

guzel ama hakkıkaten goze bakıyor sele :D sıyah 1 kılıf tam yerınde 1 karar olur;D

Güzel çok güzel beyaz asiL oLmuş birazda siyah olsa tam bir makina olacak xD

iyi günlerde kullanın.iki şey tavsiye edeceğim müsadenle......sele borusu siyah ve pedallar aliminyum olsa nasıl olurdu.

Bisikletini görünce kendi bisiklete ilk başladığım gün aklıma geldi.
Bende yanlış seçimler yapmıştım (herkes gibi...) sonra yavaş yavaş araştıra araştıra birşeyler oluştu vs.

Sana tavsiyem
sahibinden.com adresinde montana marka bir aluminyum bisiklet var.
komple bisiklete 110 tl para istiyor sadece kadrosu 70 eder. amortisoru de 30 etse geri kalanı 10 tl...

dikkat ettim kadron büyük sana olabileceğini düşünüyorum bir bak 21" boyun 180 ve üzeri ise kullanabilirsin.
Üzerinde kullanılabilecek çok fazla malzeme var o bisikletin sen olmasa bile başkasına yarar...

Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Geri