Scudo Sports

Bisikletim zayıfladı: Giant XTC Havuç...

erkutcum cok guzel olmus
hayırlı olsun, jant setınınıde ilerıde degıstınmı cok super olur

Scudo
Çok güzel toplamışsın gerçekten başarılı ve dengeli bir makina olmuş.

Kazasız belasız kullan!

Erkutcum çok tatlı olmuş
Güle Güle
Kazasız belasız günlerde kullan inşallah ;)

Önerin var mı dersen de;
Kalitesini bilmiyorum kullanmadım lkullanan da arkadaşım olmadı
Ama formula göbekler hakkında bir düşüncen vardır sanıyorum :)

O listede tek göze çarpanlar onlar ;)

Tekrar hayırlı olsun Yeni cici Bisikletin :):):):)

Kıskanç şiiii nolacak.
Baktı ki Kevser'in Tranj'ı meşhur oldu rengiyle, gitti boyattı turuncuya adını da yaptı Havuç...

Cidden çok hafif bir bisiklet toplamışsın Erk. Ben bile tek elimle kaldırıyorum. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... Hayallerinin gerçekleşmesine çok sevindim...

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
çok güzel ve hafif bir bisiklet olmuş güle güle kullan:)

Hayırlı olsun güzel olmus güle güle kullan . Ağırlığıda gayet tatmin edici ..

havuç hiç sevmezdim ama bu bisikleti görünce nedendir bilinmez havucun hastası oldum hayırlı olsun süper olmuş ganımca

hıh benimki dahda hafifleyecek olum sen göreceksin :D görmemişin bisikleti olmuş tutmuşş tüm parçalarını millete göstermiş insanlara zorla baktırtmasana olum bisiklete. bırakta herkes kendi farketsin :D neese abi işin şakası hayallerine kavuştun sıra bende yaz sonunda full xtr xc 4000 imle yollardayım Coming Soon Hemde çok :p

Sevgili Erk hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir bisiklet toplamışsın. Allah nazardan saklasın. Göz alıcı bir güzelliği var.
Güle güle kullanman dileği ile..

Sevgiler...

kardeş bisikletin süper tek kelimeyle kalite kokuyor ayrıca Allah nazardan korusun. kazasız belasız bol sürüşler dilerim...

Çok uğraştığın seçtiğin parçalardan belli,keyfini çıkar.Havuca ve sana sevgiler...

Geri