Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletim ve Kardeşi (trek 8000 ve elite 9.9 ssl)

Evlatlarınız harika özellikle 9.9 ssl ye bayıldım inş. bir gün diyorum :)) güle güle kullanın allah kaza bela vermesin..

• Beğen
Tepkiler: Ali YILDIRICI
Scudo
Trek görünüş olarak sıkıcı olma handikabını çoktaaan aşmışa benzer. Çok güzel bisikletler, Allah sahibine bağışlasın.. :)

8000'in kadrosu zirkoyum mu acaba?

• Beğen
@F. Aydın

kadronun renk kombinasyonunu çok beğeniyorum.trek 9.9ssl den daha güzel rengi var.

yok böyle bişi ya ben tecrübesizim yada acayip influence oldum hayran kaldım ne onlar öyle bea allah nazarlardan saklasın

İyi günlerde booolcana pedallar dilerim. Mükemmeller, maaşallah. :

• Beğen
@Recep TOPAL

Arka fren kablosu nereye gidiyor öyle :D

Hayırlı olsun Mercedes gibi birşey, Hani bir kızı 40 kişi ister de biri alır ya, öyle birşey. Tarifi imkansız bir duygu.
Güle güle kullanın

@F. Aydın

çok teşekkür ederim sizde iyi günlerde kullanın inşallah maşallah sizin bisiklette çok güzel çok samimi bir arkadasımda daha aynı bisiklet var cok begendigim bir bisiklet gercekten

@bozokaydin

bende dediginizi cok dusundum ama bogazin siyahtan baska rengini bulamayınca siyah beyaz uyum yapayım dedim mecburen :)

@Taner Rona

kesinlikle katılıyorum hatta ben fox maşaları zaten sevmiyorum aslında ama o meretler kadarda saglam maşa malesef yok :) samimiyetiniz icin cok tesekkur ederim ayrıca daha ailenin babası gelmedi simdi sırada full carbon bi 29 luk lazım onuda alınca aile tam olucak insallah :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
@Alper Üste

valla bende kıyamıyorum kardesim bas ucumda seyredip uyuyorum aksamları binincede 2 saat temizleyip tekrar salona koyuyorum kıyamıyorum valla bende

@Uğur Recep AKGÜL

kesinlikle katılıyorum bencede 8000 daha guzel ayrıca agırlık olarakta daha hafif zaten 8000 in daha yolda 3 parçası var onlar gelince 9.60 kg olucak ozaman 9.9 dan hafif oluyor zaten o 9.75 kg

insallah daha guzelleri sizin olur :)

@emre ersoy

valla bencede lazımda :) nerelerine koysak ona karar veremedim sizin bir fikriniz varmı ?

Geri