Scudo Sports

Bisikletim üzerindeki sticker/çıkartma lekelerini nasıl çıkarırım?

mehmetlevent

Forum Demirbaşı
Tepki
885
İsim
mehmet levent
Bisiklet
Sedona
fren-balata genel temizleyicisi kullanabilirsiniz. boyaya hiçbir zararı yok. hatta benim buzdolabı üzerinde 7 yıldır bir türlü sökemediğim artık keyfe keder bir çıkartma lekesi vardı onu da temizledi. otomobilde de bir kaç leke var çıkmayan onda da deneyeceğim. kullandığım marka würth, ayrıca motorex te kullandım. ikisi de başarılı. belki lazım olur diye böyle bir konu açmak istedim.

iyi günler.

Scudo
Ben de genelde izopropil alkol kullanirim. Is geregi her zaman elimin altinda bulunur. Lcd ekran temizligi dahil bircok yerde ise yarar ozellikle yapiskan izlerinde.

Izopropil alkol bu anlamda mukemmeldir. Ancak uygulama esnasinda cilde temas etmemesi son derece onemlidir ve uygulanan alan kuruyunca nemli bez ile silinmelidir.
Ayrica mazot ve benzin de bu sticker lekelerini söküp atmak konusunda oldukcça başarılıdır.
Benzini ben benzinlikten alabiliyorum, eller falan yagli, üst baş kirli daginik bir sekilde gidin, abi ben tamirciyim, benzinle parca temizliycem deyin, saat acmadan borularin icinde kalani veriyorlar :)
Bizim insanimiz mağduru her zaman sever :)

Etiket sokucu ürünler var. Bauhaustan almıştım.

@brky1905
Aseton boyayi da kaldirir. Siz kendiniz denedinuz mi?

@Saikou denemedim sizin bisikletinizin boyası aseton ile kalkacaksa çok adidir

@brky1905

Olabilir ama siz gene de deneyin ondan sonra öneri verin.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Mazot olabilir veya valet pro nun citrus isimli ürünü olabilir ( zift ve reçine temizleme ürünü )

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Saikou deneyerek herkes öneri verir önemli olan denemeden verebilmek

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@brky1905

Neyse. Normalde boyle ikili konusmalara girmeyi sevmem ama mesajinizi goren birisi gidip asetonu kadrosuna surmeye kalkar diye cevap veriyorum. Aylik birkac litre saf aseton bitiren birisi olarak, asetonu kadrosuna surmesin kimse diyorum.

@Saikou Aseton bağımlısı mısın usta

@brky1905
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStaD_avDBRP7sLNUY8aDkh3vwiS9hKe1cYTYABHXGKfvo0agY2u7odOn12Pw

araç kaplama işi yapanlar, kaplamayı söktükten sonra kalan yapıştırıcı izini benzin ile çıkartıyor. Denenebilir.

Maşadaki ve jantlardaki stickerları bendemi söksem acaba 20160715_201914.jpg

Ben asetonla stickerlardan kalan yapışkanı söktüm fazla sürmeyin boyayıda kaldırıyor çünkü.

Sıcak su bukadar basit sudan daha iyi çözeltimi var :D

@Saikou Etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla kestirirsin

Geri