Scudo Sports

Bisikletim çalındı Salcano city sport 30 v

mertostike

Üye
Tepki
1
İsim
Mert YILDIZ
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaşlar 22 Aralık 2017 günü arkadaşlarımın ifadelerinden çıkardığıma göre 9 ila 11 saatleri arasında bisikletim karagümrük mahallesi özgüven parkında bulunan evimin apartman girişinde bağlı bir vaziyette iken çalınmıştır. Umutsuz bir vaka olduğunun farkındayım ancak öğrencilik yaşamımda katkı sağlaması için aldığım bisikletimin böyle bir olayda ziyan olması derin bir üzüntü vermektedir. Sizlerden istirhamım olur da görürseniz veyahut nerede olabileceği hakkında fikriniz olursa beni bilgilendirmenizdir. Hepinize teşekkür ederim.

Dosyalar

• Screenshot_20171222-232248.png
    Screenshot_20171222-232248.png
    99,7 KB · Okunma: 116
  • Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Scudo
Geçmiş olsun. 2.el sitelerinde zaman zaman arayın belki denk gelirsiniz

Sağolun istanbulda bildiginiz çalıntı bisiklet satılan yerler pazarlar var mıdır.

Gecmis olsun. Tez vakitte bulursunuz insallah....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mertostike Geçmiş olsun öncelikle..

Üzüntünü çok iyi anlıyorum.Benim çalıntı ilanım da seninkinin bi altında.Benim üzüntüm de hala taze :(

Eminönü Küçükpazar’ı çok duyduğum için oraya gidip baktım ben ilk çalındığında..Ama havalar bozdu artık bisiklet çıkarmıyorlar caddeye.O yüzden 2. El sitelerin ilanlarına falan bakıyorum ben.Sana da tavsiye ederim.

Umarım buluruz bisikletlerimizi..

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@cyclist_exus Teşekkür ederim sağolun size de geçmiş olsun.
Pazar sabahı küçükpazar ve dolapdere bitpazarlarına uğradım. Küçükpazar daki temizlik gorevlileriyle konuştuğumda 2 seneir burada pazar açılmadığını söylediler. Dolapderede ise bir buçuk saat boyunca dolaştım fakat orada da bisikletlerin kalmadığını söylediler. Böylece tek umudum 2. El ilanları oldu. İnşallah hepimizin bisikletleri bir şekilde karşımıza çıkar. Hayırlısıyla..

@mertostike

İlanları hiç boşlamamak lazım.Facebook’ta da çok fazla 2. El bisiklet ve parça alım-satım ilan sayfaları var bu arada.

Arkadaşlar başka yerlerden de bahsetti ama kimse tam olarak bu pazarların yerini bilmiyor.

Bana Karakoldaki polisin kendisi dedi önceden Topkapı’da çok büyük bit pazarı kurulurmuş.Sonra o pazarın bi kısmı dağılıp Esenler Otogar’ın oraya kurulmaya başlamış falan..Git bak oralara bulursan bisikletini satın alırsın en kötü tekrar dedi ve ekledi ‘yanınıza bi erkek bulun’ :) şaka gibi..

@cyclist_exus @mertostike

Gezerek bulabilir misiniz bilmiyorum fakat önerebileceğim farklı yollar olabilir. Ben bir bisiklet çalsam, internette en az bilgi isteyen, en aktif olan satış platformlarına ilan koyarım. Bunun için sahibinden gibi sitelere değil, daha çok letgo gibi daha küçük platformlara ilan koyarım. Buralara bakabilirsiniz.

Aklıma bir şey daha geldi. İlan sitelerinde arama yaparken google görseller (images.google.com) üzerinde, bisikletinizin bir fotoğrafını yükleyerek arama yapabilirsiniz. Daha iyi sonuçlar için daha iyi fotoğraflarla da deneyebilirsiniz. Google'ın yapay zeka algoritmaları bu konuda iyi çalışıyor. Dün yaptığım bir kaç testte güzel sonuçlar almıştım. Ne olur bilmiyorum ama denemekle bir şey kaybetmezsiniz. En azından benzer bisikletleri görebilir, belki daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Görsel aramayı sadece bir site için nasıl yapacağınızı şu videodan öğrenebilirsiniz.

@selmansamet Teşekkürler.Deneyeceğim..

Gezerek bulan da var yalnız.Ufacık bi umut bile olsa peşinden koşuyorum ben.Kısmet...

Geri