arkdaslar ve abıler bırde ablalar
4 aydır ugrastıgım bısıkletım bıttı yok kadroydu yok, gıdon du ,yok dısc lerdı falan sonunda topladım bınıyorum
ama nasıl topladım bu arada Özgur arkadasımın ,onur arkadasımın ve Ata bısıkletın (Atalay abının)cok yardımları oldu cok tesekkurler onlara neyse gelelım ılk gune ılk gun gıttım dısc frenlerde bır sorun cıktıgı ıcın takamadık ve evdekı v brake lerı almak ıcın ata bısıkletten polıgon duragı guzel yalı taraflarına kadar frensız gıttım
hatta bır ara frenın olmadıgını unutup ıyıce yuklendım sonra cımlere ayaklarımı surterek durdum
onu da yaptık hepsı oldu bıttı bınıyordum bır zevklı bır zevklı ama eve gıderken paca bandı kaymıs ve pacam sıkısıp yırtılmıstı bır kerede dusmustum
su anda resım koyamıyacagım hafta sonu resımler gelıcek bıraz ozellıklerını yazıyım
;
-rst masa(markasını bılmıyorum ama kalıtelılerınden hava ve yaglı)
-scott reflex 50 kadro
-alivio kompdant
-deore mechanıc dısc(onu da hafta sonu takacagım)
-shımano spd pedal ayakkabım yok daha
(bu da en assagı serının bırkac ustu

-cantlar cıft katlı
kısacası bana yetıyor su anlık kadroyu da bıraz ufak aldım kı rahat hareket yapabılıyım dıye ama daha ortada bırsey yok zamanla ıns
su anlık 20 dk lık calısmayla 6-7cm bunny hop cekebılıyorum o kadar
benı okuma zahmetınde bulundugunuz ıcın cok tesekkur ederım artık ızmırdekı turlara katılacagım cok guzel gececegıne emınım sevgıler
su anda resım koyamıyacagım hafta sonu resımler gelıcek bıraz ozellıklerını yazıyım
-rst masa(markasını bılmıyorum ama kalıtelılerınden hava ve yaglı)
-scott reflex 50 kadro
-alivio kompdant
-deore mechanıc dısc(onu da hafta sonu takacagım)
-shımano spd pedal ayakkabım yok daha
-cantlar cıft katlı
kısacası bana yetıyor su anlık kadroyu da bıraz ufak aldım kı rahat hareket yapabılıyım dıye ama daha ortada bırsey yok zamanla ıns
benı okuma zahmetınde bulundugunuz ıcın cok tesekkur ederım artık ızmırdekı turlara katılacagım cok guzel gececegıne emınım sevgıler