Scudo Sports

bisikletim bitti (toplaması)

bora_jb

Forum Demirbaşı
Tepki
105
arkdaslar ve abıler bırde ablalar:) 4 aydır ugrastıgım bısıkletım bıttı yok kadroydu yok, gıdon du ,yok dısc lerdı falan sonunda topladım bınıyorum :) ama nasıl topladım bu arada Özgur arkadasımın ,onur arkadasımın ve Ata bısıkletın (Atalay abının)cok yardımları oldu cok tesekkurler onlara neyse gelelım ılk gune ılk gun gıttım dısc frenlerde bır sorun cıktıgı ıcın takamadık ve evdekı v brake lerı almak ıcın ata bısıkletten polıgon duragı guzel yalı taraflarına kadar frensız gıttım :) hatta bır ara frenın olmadıgını unutup ıyıce yuklendım sonra cımlere ayaklarımı surterek durdum:) onu da yaptık hepsı oldu bıttı bınıyordum bır zevklı bır zevklı ama eve gıderken paca bandı kaymıs ve pacam sıkısıp yırtılmıstı bır kerede dusmustum

su anda resım koyamıyacagım hafta sonu resımler gelıcek bıraz ozellıklerını yazıyım :);
-rst masa(markasını bılmıyorum ama kalıtelılerınden hava ve yaglı)
-scott reflex 50 kadro
-alivio kompdant
-deore mechanıc dısc(onu da hafta sonu takacagım)
-shımano spd pedal ayakkabım yok daha:D:D(bu da en assagı serının bırkac ustu:D:D
-cantlar cıft katlı
kısacası bana yetıyor su anlık kadroyu da bıraz ufak aldım kı rahat hareket yapabılıyım dıye ama daha ortada bırsey yok zamanla ıns:) su anlık 20 dk lık calısmayla 6-7cm bunny hop cekebılıyorum o kadar:)
benı okuma zahmetınde bulundugunuz ıcın cok tesekkur ederım artık ızmırdekı turlara katılacagım cok guzel gececegıne emınım sevgıler:)

Scudo
hayırlı olsun... baya güzel olmuş en yakın zamanda resimleri atarsın artık..

Kazasız belasız kullanırsın inşallah...

• Beğen
Tepkiler: bora_jb
Ben bu bisikleti merak ettim.İnşallah kasasız belasız kullanırısın.Resimleri bekliyoruz.

• Beğen
Bisikletin hayırlı olsun. Resimlerini bekliyorum. Eminim çok güzel olmuştur.

• Beğen
evet bende söylemeyi unutmuşum hayırlı olsun güle güle kullan

bisikletinin özellikleri gayet güzel arkadasım....kazasız belasız kullan..bisikletinin ve hareketlerının fotolarını beklıyoruz....gule gule kullan...kendine iyi bak...

• Beğen
@goLdenskuLL

cok tesekkurler kaskımı da her zaman takarım:D

@freeRide07

evet bende ozellıklerını sevdım ucuza da geldı bazı parcalar ıkıncı el oldugu ıcın hareket vıdıolarını da koyucagım:) yapabıldıgımız kadar

@wagnar

evet cook guzel oldu:):)(zaten herkesın bısıkletı kendıne guzel gelır askta sonra dıger bısıkletler gelır:)) cok tesekkurler

@d.berkay

tekrar tesekkurler resımlerı atacagım her gun sılıyorum bısıkletı bu arada:)

@Mustafa_Temizel

ya sormayın sız bıraz merak ettınız ben neler cektım :):) dusun dusun dusun bırde aklımda bu fıyata bır bısıklet beklemıyordum yanı daha dusuk kalıte ıstıyordum bırden bır gaz oldu dıyebılırım:Dyorumlar ıcın cok tesekkurler

@oski

tesekkurlerımı sunar masanın markasını da ogrenmıs bulunuyorum :) rst gıla-tc markaymıs :):) unutmustum ya onur ustunde ayar yapmıstı bana esneme mesafesı cok ıyı 110 mm super tavsıye ederım:):) tkrar tesekkurler

street yaparken spd pedal kullanmazsan daha güvenli olur.

hayırlı olsun

• Beğen
@sinto

ok:) zaten pedal var ayakkabı yok daha bu ıkı hafta ıcınde alacagım:)

Ben ilk yazdığınızı okuyamadım. Rica etsem anlaşılır bir biçimde yazar mısınız? (Noktalama, büyük-küçük harf vs...)

• Beğen
@erkuty

özür dılerım sımdı duzeltiyorum acele yazdığım için öyle oldu...(duzenleyemedım sanırım degıstırmek ıcın zaman asımına ugramıs)

Geri