ElcaSeJawS
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 522
- İsim
- fatih
- Bisiklet
- Cannondale
Paralel asmak istediğim tavan
(link)
(link)
Suan durdugu yer.
(link)
5 ve 4 katlarda turuyoruz bisikletimde tam ara katımızda duvarda ama heran hersey olabılır.
Bu yüzden iceriye almak istiyorum ve 17 aylık bebegım oldugu icin heryere koyamıyorum malum toz pislik dolu bisiklet.
bisiklet boydan rahat sıgıyor ama en den ucu ucuna kurtarıyor gercı o kadar sorun degıl az capraz da ayarlaya bilirim.
su tarz bişi.
(link)
Suan dusunuyorum. Ne nasıl kullanabılırım fikri olan varsa dinleyebilirim.
Bisikleti tavana paralel asmak için nasıl bir sistem yapmak lazım 2 makara ile bu iş olurmu yada bu tarz bir olay için hazirda bir sistem varmi yada ornek alabilecegim. Dik koyamıyorum cunku altından gecmemız gerekıcek mecbur yan tavana paralel olması lazım bisikletin.
Asağıda ki tarz ürünler var ama bana baska bir şekil lazim.
http://www.velleman.eu/images/products/26/tl62000_detail.jpg
Laastiklerden baglanti yapsam arka lastık sabir oldugu için kurtaricak ama on lastık hareket edıcek ve dusme olasılıgı bile var.
Yazarken aynı anda da dusunuyorum
Simdi de aklıma yukardaki sistemin aynisini yapıp . Halat kullanarak kadroyu cerceveleyecek bir kare olusturup kadroyu kavramaasını ve yukarıya cekerken yamulmadan dırek tavana yaklasmalı.
(link)
(link)
(link)
Suan durdugu yer.
(link)
5 ve 4 katlarda turuyoruz bisikletimde tam ara katımızda duvarda ama heran hersey olabılır.
Bu yüzden iceriye almak istiyorum ve 17 aylık bebegım oldugu icin heryere koyamıyorum malum toz pislik dolu bisiklet.
bisiklet boydan rahat sıgıyor ama en den ucu ucuna kurtarıyor gercı o kadar sorun degıl az capraz da ayarlaya bilirim.
su tarz bişi.
(link)
Suan dusunuyorum. Ne nasıl kullanabılırım fikri olan varsa dinleyebilirim.
Bisikleti tavana paralel asmak için nasıl bir sistem yapmak lazım 2 makara ile bu iş olurmu yada bu tarz bir olay için hazirda bir sistem varmi yada ornek alabilecegim. Dik koyamıyorum cunku altından gecmemız gerekıcek mecbur yan tavana paralel olması lazım bisikletin.
Asağıda ki tarz ürünler var ama bana baska bir şekil lazim.
http://www.velleman.eu/images/products/26/tl62000_detail.jpg
Laastiklerden baglanti yapsam arka lastık sabir oldugu için kurtaricak ama on lastık hareket edıcek ve dusme olasılıgı bile var.
Yazarken aynı anda da dusunuyorum
(link)